Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
İstanbul GIDA-TEK FOOD-TECH 2013 Gıda Teknolojisi Fuarı 12 - 15 Eylül 2013

8. Gıda ve İçecek Teknolojileri, Gıda Güvenliği, Katkı ve Yardımcı Maddeler, Soğutma, Havalandırma, Depolama Sistemleri ve Lojistik Fuarı.
8th Food and Beverage Technologies, Food Safety, Addivites and Ingreditens, Cooling, Ventilation, Storage Systems and Logistics Fair.






gida-tek.jpg8. Gıda Teknolojisi Fuarı Gıda-Tek 12-15 EYLÜL 2013 Tarihlerinde TUYAP’ TA…

İstanbul Gıda-Tek 8. Gıda ve İçecek Teknolojileri, Gıda Güvenliği, Katkı ve Yardımcı Maddeler, Soğutma, Havalandırma, Depolama Sistemleri ve Lojistik Fuarı; 12-15 Eylül 2013 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi İstanbul’da gerçekleştirilecek.
 
Avrasya Ambalaj 2013 İstanbul Fuarı ile birlikte düzenlenecek olan İstanbul Gıda-Tek Fuarı’nda Yurtiçi ve yurtdışından gelecek alım heyetleri ve ziyaretçiler, Ekmek, Pasta, Çikolata, Bisküvi, Şeker, Şekerleme, Kafeterya sektörüne yönelik makine ve ekipman tedarikçilerine

Gıda ve İçecek sektörünün tüm ürün gruplarına teknoloji ve hizmet sunan firmaların yer alacağı İstanbul Gıda-Tek 2013, Avrasya’nın Lider Ambalaj Fuarı olan Avrasya Ambalaj 2013 İstanbul ile aynı tarihte düzenleniyor.

Sektörün güçlü fuarlarının birlikteliğinden doğacak sinerji, ziyaretçilerin üretim aşamasından, tüketiciye ulaşmasına kadar geçirdiği evredeki tüm ihtiyaçlarını tedarik etmesine olanak tanıyacaktır.

İstanbul Gıda-Tek 2013 Fuarı

- Üretiminden son kullanıcıya kadar hizmet veren bütün süreçlerin yer aldığı,
- Yeni teknolojilerin sergilendiği,
- Üretim standartlarına uyum, geniş ürün gamı, rekabet gücü ve inovasyon konusundaki farklılıklarını gösterecek;
- Firmaların ileri teknoloji gücünü yerli ve yabancı hedef kitlelere tanıtma fırsatı yaratacak,
- Uluslararası boyutta alıcı ve satıcıların bir araya geldiği pazarlama ortamını sağlayacaktır.

Ayrıntılı bilgi için http://www.istanbulgidatek.com veya http://www.foodtechistanbul.com adresinden bilgi alabilirsiniz.