Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Bul yumurtayı al Lezita’yı

Lezita’nın 16 Aralık 2012 tarihine kadar altı hafta boyunca sürecek “Bul Yumurtayı Al Lezita’yı” adlı eğlenceli ve her hafta bol ödüllü yarışmasına  http://www.facebook.com/lezita adresli resmi Facebook sayfasından katılınabiliyor.

 




lezita.png

Lezita, yenilikçi, sağlıklı ve yaşamı kolaylaştıran ürünleri ile hayata lezzet katmaya devam ederken, yeni yarışması ile Facebook takipçilerini de eğlendirerek, ödüllendiriyor. “Bul Yumurtayı Al Lezita’yı” adlı yarışmaya katılmak isteyenlerin yapması gereken ilk şey, http://www.facebook.com/lezita adresine girip, Lezita’nın resmi Facebook sayfasını beğenmek. Ardından da, Lezita Tavukları’nın sakladığı yumurtayı bulmak. 16 Aralık 2012 tarihine kadar altı hafta boyunca sürecek yarışmanın her hafta beş kazananı oluyor ve Lezita Hediye Paketi ile ödüllendiriliyor.

 

Lezita Tavukları’nın sakladığı yumurtayı bulan kazanıyor

 

“Bul Yumurtayı Al Lezita’yı” oyununda yarışmacılardan, Lezita Tavukları’nın sakladığı yumurtayı bulmaları isteniyor. Oyun, kolay, orta ve zor olmak üzere üç etapta gerçekleşiyor. Üç etabı da başarıyla bitirenler, çekiliş için bir adet hak kazanıyor. Katılımcılar daha fazla hak kazanmak için arkadaşlarını da Lezita’nın resmi Facebook sayfasındaki yarışmaya davet edebiliyor. Her katılımcı, bir günde 10 tane arkadaşını davet etme hakkına sahip. Bir yarışmacı, haftalık çekilişte her gün daveti kabul eden ilk iki arkadaşı için fazladan iki hak kazanıyor. Böylece her katılımcı, günde en fazla üç çekiliş hakkı kazanıyor ve kazananlar haftalık olarak açıklanıyor. Her hafta çekilişle belirlenecek beş kişiye Lezita Hediye Paketi hediye ediliyor.

 

Lezita Hediye Paketi’nde neler var

 

“Bul Yumurtayı Al Lezita’yı” oyununda her hafta beş talihli, “Ailem Kangal Sucuk, Lezzeti Âlâ Marine Bütün Piliç, Pratik Şef Ailesi’nden Acı Soslu Pişmiş Kanat, Çıtır Kaplamalı Acılı Piliç Taneleri, Döner, Kasap Köfte, Nugget ve Taptaze 6'lı Karton Lezita Yumurta”dan oluşan Lezita Hediye Paketi ile hayatına lezzet katıyor.