Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
En lezzetli yılbaşı ağacı, Kahve Dünyası’nda

İster sevdiklerinize hediye edin, ister evinizin yeni yıl dekorasyonunda yer verin ya da  yılbaşı ağacınızı süsleyin.Kahve Dünyası, enfes çikolatasından çam ağacı hazırladı!





kahve_dunyasi.png
Kahve Dünyası, yeni yılı ağız tadıyla karşılamak isteyenler için çikolatadan yılbaşı ağacı hazırladı. Kahve Dünyası’nın çikolata şefi tarafından tasarlanıp kaliteli ve gerçek çikolatayla hazırlanan çam ağacı, görenleri ve tadanları kendine hayran bırakacak.Ambalajıyla da şık bir hediye alternatifi olan çikolatadan çam ağacı, isteyenlerin yılbaşı ağacının süslerinden en lezzetlisi olabiliyor.Üzerindeki süslerin de tamamen çikolatadan yapıldığı ağacın bitter, sütlü ve beyaz çikolatalı çeşitleri bulunuyor.
 
Kahve Dünyası’nda yılbaşına özel birbirinden farklı hediyelikler de meraklılarını bekliyor. Yılbaşı dekorlu renkli çikolata kutuları, yılbaşı çorabı, nikeller, süslü keseler, spesiyal ve trüf kutuları geceyi renklendirecek hediyelikler arasında… Yeni yılda Kahve Dünyası’nın sosyal sorumluluk projelerine destek olmak isteyenler ise Koruncuk kutusu, Darüşşafaka bardağı, TEGEV sürpriz kutusu, Serebral Palsili Çocuklar Derneği’ne özel çikolata kutusu ve Özel Olimpiyatlar çikolata kutusunu tercih edebiliyor.