Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Lipton kokteylleriyle yılbaşının keyfine varın!

Çay tutkunlarına birbirinden farklı lezzetler sunan Lipton, meyve çaylarıyla hazırlanan özel kokteylleri sayesinde yılbaşı gecesine farklı bir lezzet katıyor. Dondurma, meyve ve çeşitli baharatlar ekleyerek hazırlanabilecek Lipton Meyve Çayı kokteylleri, Erik Tarçınlı ve Elma tarifleriyle yılbaşı gecesine özel farklı çay deneyimleri sunuyor.





lipton_kokteyl.jpg

Çay tutkunlarının vazgeçilmezi Lipton, yılbaşı gecesine eşlik edecek farklı tatlar arayanlar için Lipton Meyve Çayları ile hazırlanan özel kokteylleri çayseverlerin beğenisine sunuyor. Dondurma, meyve ve çeşitli baharatlar ekleyerek hazırlayabileceğiniz Lipton Meyve Çayı kokteylleri, farklı ve hafif tatlarıyla yılbaşı gecesinde de iyiliği yudumlamanızı sağlıyor.

Yeni yıla girmeden önce bir mola verip güzel bir sohbet etmek isteyenler, hazırlayacakları Lipton Meyve Çayı kokteyllerinin sunduğu sıra dışı bir çay keyfiyle yılbaşı gecesinin tadına iyiliği yudumlayarak varabilecekler.

 

Birbirinden lezzetli Lipton kokteyllerinin tariflerine

Maria Antoinette

Malzeme 1 lt için adet / g

Elma dilimi       240 g

Frambuaz 5 g

Lipton Elma Çayı         3 adet

Lipton Erikli Tarçınlı Çay         2 adet

Şeker   30 g

 

Hazırlanışı

•          3 adet Lipton Elma Çayı bardak poşeti ve 2 adet Lipton Erikli Tarçınlı Çay bardak poşetini 1 lt suda 5 dakika demleyin.

•          5 g frambuaz, 240 g elma dilimi, 30 g şekeri blender’da çekin.

•          Süzdükten sonra demlenmiş olan çayınıza ilave edin.

•          5 dakika beklettikten sonra buzlu bardakta servis yapın.

 

 

Loved Apple

Malzeme 1 lt için adet / g

Lipton Elma Çayı         5 adet

Elma dilimi       240 g

Limon Suyu      2 cl    

Şeker   30 g

Tarçın  2 g

 

Hazırlanışı

•          5 adet Lipton Elma Çayı bardak poşetini 1 lt suda 5 dakika demleyin.

•          1 tutam tarçını içine attıktan sonra 5 dakika bekletin.

•          Blender’ın içerisine 240 g elma dilimi, 2 cl limon suyu, 30 g şeker ilave edin.

•          Süzdükten sonra demlenmiş olan çayın içine ekleyin.

•          5 dakika beklettikten sonra buzlu bardakta servis yapın.