Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Papağan Kuruyemiş’den kiloluk kuruyemiş paketleri

Kuruyemiş sektöründeki yeniliklerin adresi Papağan Kuruyemiş, hem endüstriyel hem de ev içi kullanıma uygun 1 kilogramlık paketler hazırladı. Paketler, ay çekirdeği, antep fıstığı, badem, fındık, fıstık ve kokteyl ürünlerinden oluşuyor.





papagan.jpg

Uygulamalarıyla kuruyemiş keyfini zenginleştiren Papağan Kuruyemiş, otel, lokanta, restoran, kafe gibi ticari işletmelere kolaylık sunmak üzere kiloluk paketler piyasaya sürdü. 200 gramlık paketlerin büyütülmüş versiyonu olan 1 kiloluk paketlerde ay çekirdeği, antep fıstığı, badem, fındık, yer fıstığı ve kokteyl, yani karışık kuruyemiş ürünleri sunuluyor. Paketler, zip uygulamasıyla rahatlıkla açılıp hava almayacak şekilde tekrar kapanabiliyor. Böylece ürünler daha uzun süre tazeliğini koruyor.

 

Hem ticari kullanım hem de ev için uygun

 

Özellikle konaklama tesislerine ve gastronomi kuruluşlarına yönelik ticari kullanım amacıyla hazırlanan paketler, işletmelerin paketli ve markalı kuruyemiş konusundaki ihtiyaçlarına cevap veriyor. Ancak kiloluk paketler, toplu alışverişi tercih edip, ev içi tüketiminde değerlendirmek isteyenler için de uygun.

 

Endüstriyel kullanımda kalite arayışı var

 

Ticari tüketimde kalite ve marka arayışının öne çıkmaya başladığını belirten Papağan Kuruyemiş Genel Müdürü Rüstem Karakaya, “Tüketici, markalı-paketli kuruyemiş alarak evinde yaşadığı tazeliği ve kaliteyi, dışarıya çıktığında da arıyor. Ticari işletmelere yansıyan bu talep, bizi bu tür endüstriyel kullanıma yönelik büyük hacimli paketler hazırlamaya yönlendirdi” açıklamasını yaptı.

 

Daha ekonomik

 

1 kiloluk paketler, hava geçirmeyen ve açıldığı anda ürünlerin ilk anki tazeliğini korumasını sağlayan niteliğe sahip. Küçük paketlere göre %5 oranında daha uygun bir fiyatlandırma ile sunulan 1 kiloluk paketler, ticari kuruluşlara toptan alışveriş imkanı sunan Metro ve benzeri marketlerde satılıyor.