Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Pınar Yaşam Pınarım’dan Cam Damacana!

Türkiye’nin ilk ambalajlı su markası Pınar Yaşam Pınarım, tüketicilerin farklı taleplerine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Pınar Yaşam Pınarım’ın 5 litrelik Cam Damacanaları Türkiye genelindeki tüm tüketiciler için yeni bir alternatif oluyor.





pinar.png

Türkiye’de ilklerin ve yeniliklerin öncüsü Pınar’ın lezzetli suyu Pınar Yaşam Pınarım’ın yeni ambalajı “5 litre Cam Damacana”, Pınar Su bayilerindeki yerini aldı. Pınar Su, her türlü tüketici talebini karşılama hedefiyle geliştirdiği ürün portföyüne cam damacanayı da ekleyerek, cam damacana tercih etmek isteyenler için yeni bir seçenek sunuyor.

 

Aydın Madran kaynağından tüm Türkiye’ye sunulan 5 litrelik Pınar Yaşam Pınarım Cam Damacana’yı ideal boyutu sayesinde buzdolabında soğutmak mümkün oluyor. Taşıma kulbu ile daha rahat taşınan ürün, 2’li olarak satışa sunuluyor. Özel sepetinde muhafaza edilebilen Cam Damacana, sebil ve pompa ile de kullanılabiliyor. Tüketicilere de, ideal mineral içeriğinden gelen tüm faydalarıyla beraber, bu hafif ve yumuşak lezzetin keyfini çıkartmak kalıyor.

 

Pınar Su Genel Müdürü Hüseyin Karamehmetoğlu “Pınar Su olarak kurulduğumuz 1984 yılından bu yana tüketicilere sağlık, lezzet, yenilik sunmak için çalışıyoruz. Dünya genelinde son trendleri ve tüketici taleplerini yakından takip ediyoruz. Sağlıklı, prestijli, modern ve portföyünü daima yenileyen Pınar Su olarak, gelen talepler doğrultusunda da Cam Damacana’yı tüketicilerimizin beğenisine sunduk. Cam Damacanalarımızın dolumu Madran kaynağımızdan Aydın’daki tesisimizde yapılıyor ve güçlü dağıtım ağımızla Türkiye çapına dağıtılıyor. Ürünümüzü Pınar Su bayilerinin olduğu tüm şehirlerde satışa çıkardık. Cam Damacanamız tüketiciler tarafından ilgiyle karşılandı” dedi.