Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Selva Gıda Çin’de büyüyor


İttifak Holding bünyesinde bulunan sektörünün yenilikçi markası Selva,14-16 Kasım tarihlerinde Çin’in Sanghay şehrinde düzenlenen 16. Uluslararası Food & Hotel China 2012 Yiyecek & İçecek Fuarı’na katıldı. Selva, fuarda mevcut müşterileri ve potansiyel alıcılarla bir araya geldi. 





selva.png

Çin’in Şanghay şehrinde 14-16 Kasım 2012 tarihlerinde düzenlenen 16. Uluslararası Food & Hotel China 2012 Yiyecek & İçecek Fuarı’na katılan sektörünün yenilikçi markası Selva, fuardan yüzü gülerek döndü.

70 ülkeden bin 500 şirketin katıldığı fuarda mevcut ürünleri ve yenilikleri ile yer alan Selva standı ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Selva Gıda Genel Müdürü Mehmet Karakuş, Çin Pazarı’nın makarnada gelişen bir pazar olduğunu belirterek, bu pazarda yer alabilmek için çalıştıklarını ve proaktif davrandıklarını belirtti. Birçok catering alımı yapan makarna restoran zincirleri ile görüştüklerini ifade eden Karakuş, verimli bir fuar geçirdiklerini kaydetti. Karakuş, dünyanın hemen her ülkesinden katılımcının olduğu fuarda ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını da sözlerine ekledi.