Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Tchibo'dan Türk Kahvesi

Dünyanın en büyük kahve üreticilerinden Tchibo’nun Türkiye’ye özel olarak ürettiği Tchibo Türk kahvesi, Tchibo mağazalarında müşterilerin beğenisine sunuldu.





tchiko_turk_kahvesi.jpg

60 ülkede 1300 satış noktası, Türkiye'de ise 52 mağazasıyla özgün bir perakendecilik hizmeti sunan Tchibo, Türkiye'ye özel Türk kahvesi üretimine başladı. Almanya'nın dev kahve üreticisi, üretim bandını durdurarak çalışmalarına başladığı Türk kahvesi üzerinde uzun süre çalıştı.

Türkiye'de ilk mağazasını 2005'de açan Tchibo'nun yüzde 100 Tchibo Arabica çekirdeklerinden üretilen Türk kahvesini de portföyüne eklemesinden büyük gurur ve mutluluk duyduklarını dile getiren Tchibo Türkiye Genel Müdürü Şenay Küçük Tanşu "Doğru tadı yakalayabilmek için girdiğimiz uzun soluklu bir çalışmaların sonucunda ne yaptık ne ettik Almanya'daki fabrikalarımızda Türk kahvesini ürettik" dedi. 14 Kasım itibari ile tüm Tchibo mağazalarında çekirdek olarak satışa sunulan Tchibo Türk kahvesi, 3,40TL 100 gramlık fiyatı ile özel çekim makinelerinde hazırlanarak müşterilerin beğenisine sunuluyor.