Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Tombak ustalığında enfes kabak tatlısı

Gelenekselden moderne tüm tatları bir arada sunan Tatlıcı Tombak, Türk mutfağının vazgeçilmez tatlarından olan kabak tatlısı ile sofralara geliyor. Tatlıcı Tombak’ın ceviz parçacıklarıyla servis edilen ve doğal malzemeler kullanılarak hazırlanan kabak tatlısı bu kışın en özel lezzetlerinden biri olmaya aday.





tatlici.png

“Tatlı sanattır” sloganıyla 2004 yılından bu yana en doğal ve sağlıklı ürünleri, modern bir bakış açısıyla tüketiciyle buluşturan Tatlıcı Tombak, ceviz parçacıkları ile servis edilen kabak tatlısı ile hem göze hem damağa hitap ediyor.

 

Yapılan araştırmalarda alzheimer, erken yaşlanma ve kansere karşı koruyucu olan, vücudun paslanmasını önleyen en güçlü antioksidanların birçoğunu içerdiği belirlenen balkabağı, Tatlıcı Tombak ustalığıyla sofraların vazgeçilmezi oluyor. Ağızda kolayca ezilen yumuşacık dokusu, enfes kokusu ve ceviz parçacıklarıyla aklınızı başınızdan alacak Tatlıcı Tombak’ın kabak tatlısı organik balkabakları kullanılarak hazırlanıyor.

 

Evde yapılmış gibi en doğal malzemeler kullanılarak tatlı severlere sunulan kabak tatlısı, Tatlıcı Tombak ustalarının marifetli elleri ile lezzet serüvenini bir üst noktaya taşıyor. Her aşamasında yüzde yüz doğal malzemelerin kullanıldığı kabak tatlıları şerbetine dolgun kıvamını veren doğal şeker ile hazırlanıyor.