Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
“TOTO” şimdi müthiş oyuncakları ve yeni yüzüyle sizlerle

Oyuncaklı yumurta çikolata pazarının lider markası TOTO, yepyeni yüzü ve yenilenen oyuncaklarıyla tüketicilerin beğenisine sunuldu. 





toto.png
Tamamen yenilenen, çocukların sevgilisi TOTO, şimdi bol sütlü nefis Nestlé çikolatası ile çok daha lezzetli. Çikolata uzmanı Nestlé’nin yumuşacık, bol sütlü çikolatası ve yepyeni eğlenceli oyuncaklar TOTO’da bir araya geldi. Yeni TOTO, eğlenceli ve şaşırtıcı yeni seri oyuncakları ile çocuklara hem keşfetmenin heyecanını yaşatacak, hem de bulundukları yeri anında oyun alanına çevirecek.
 
Yepyeni renkli, dikkat çekici ambalajı ve çocuklar için uygun 20gr.’lık porsiyonu sayesinde TOTO ile annelerin içi çok rahat. Bol sütlü Nestlé çikolatasıyla sağlıklı ve eğlenceli TOTO, yenilenerek şimdi sadece 1.25 TL’den satışa sunuluyor. Anneler, çocuklarını lezzetli ve güvenli bir şekilde mutlu etmenin iç rahatlığını şimdi TOTO ile yaşayacaklar. TOTO ile çocuklar her seferinde yeni oyuncaklar keşfetmenin heyecanını yaşarken, anneler de çocuklarını lezzetli ve güvenilir bir ürünle mutlu etmenin sevincine ortak oluyorlar.