Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Wasa Sandviç şimdi de çikolatalı

Dünyanın lider gevrek ekmek markası Wasa, atıştırmalık sandviçlerine bir yenisini ekledi

 




wasa.png

2000 yılında Türkiye pazarına giren İsveç’in geleneksel ekmeği tam tahıllı Wasa, atıştırmalık keyfinize bu kez tatlı bir lezzet ekledi. Daha önce dört farklı çeşidiyle raflarda yerini alan Wasa Sandviçler, şimdi içindeki yoğun çikolata dolgusuyla tatlı krizine sağlıklı ve lezzetli bir çözüm getiriyor.

 

Tam çavdar ekmeğinden üretilen ve bu sayede lif, vitaminler ve mineraller yönünden son derece zengin olan Wasa Krem Peynirli ve Çikolatalı Sandviç, gün içerisinde; evde, ofiste, dışarıda sağlıklı ve doğal bir atıştırmalık arayanlar için ideal. Krem peynirle çikolatanın muhteşem uyumundan oluşan Wasa Krem Peynirli ve Çikolatalı Sandviç, çantanızda taşıyabileceğiniz, tamamen doğal ve lezzetli tadıyla açlığınızı yatıştırıyor.

 

Çikolata seven, sağlıklı beslenen ve formuna dikkat eden herkesin rahatlıkla tüketebileceği Wasa Krem Peynirli ve Çikolatalı Sandviç ile ara öğünlerdeki alışkanlıklarınız da değişecek. Pratik ambalajıyla tüketim kolaylığı sunan ve lezzetli oluşuyla farklı damak zevklerine hitap eden Wasa Krem Peynirli ve Çikolatalı Sandviç, 33 gr’lık mini pakette tatlı bir atıştırmalık arayanları bekliyor.