Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Yeni yılda Vinkara Yaşasın

2011 yılbaşı kutlamalarına adını lezzetiyle yazdıran Vinkara Yaşasın, yeni rekoltesi ile bu yıl da kadehlere mutluluk dolduracak.





vinkara.png

Türkiye’nin geleneksel yöntem ile Kalecik Karası üzümlerinden beyaz olarak üretilen ilk doğal köpüren şarabı Yaşasın, yeni yıl dileklerinin tutulduğu akşamı unutulmaz kılmaya hazırlanıyor.

 

Fransa’nın Champagne bölgesinde geliştirilen asırlık ‘methode traditionnelle’ yöntemiyle hazırlanan üretilen Yaşasın, her bir şişesi için el emeğinin öne çıktığı üç yılı aşkın bir çalışmanın sonucunda şarap severlerle buluşuyor.

 

Methode Traditionnelle yönteminde, üzüm preslendikten sonra, iki ayrı fermentasyondan geçiyor. Fermentasyonun ikinci aşaması şişede gerçekleşirken iyi bir köpüklü şarap için elzem olan ince kabarcıklar elde ediliyor.

 

2009 rekolteleri hızla tükenen Yaşasın’ın, 2010 rekoltesi köpüklü şarap sevenlere benzersiz bir yeni yıl armağanı olacak. Yılbaşı akşamı kadehler Yaşasın ile mutluluğa kalkacak.