Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Öncü Salça ihracatta iddialı

Öncü Salça markasıyla salça imalatı yapan Acemoğlu Gıda Sanayi, Gaziantep, İzmir ve Balıkesir’deki fabrikalarında ürettiği biber ve domates salçası ile her geçen gün büyümesini sürdürüyor.





oncu_salca.jpg

Acemoğlu Gıda Sanayi  bünyesinde Öncü markası ile üretime ilk olarak 1998 yılında başladıklarını ifade eden Acemoğlu Gıda Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Kozlu, Gaziantep’teki başarılarının kendilerini umutlandırdığını belirterek, 2000 yılında da domates salçası üretimine başladıklarını anlattı. Kozlu, “Biz salçada en iyi üretici olma vizyonuyla yürüyorduk ve doğal olarak domates salçası da üretmeliydik. Bunun için de domatesin merkezi konumundaki İzmir Tire’ye yatırım yaptık. Tire’de 100 bin metrekare açık, 30 bin metrekare kapalı alanda yüksek teknolojiyle yılda 20 bin ton domates salçası üreten bir tesisimiz bulunuyor. Bu tesiste de biber salçası üreteceğiz” dedi.