Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Koska Şekersiz Fırında Helva

Koska, Türk mutfağının vazgeçilmez tatlısı tahin helvasını, diyabet hastaları ve kilosuna özen gösterenler için, şeker kullanmadan doğal tatlandırıcı ile üretti.
Özel ambalaja sahip “Koska Şekersiz Fırında Helva” 10 dakikada fırında ısıtılarak hazır hale geliyor.




koska_sekersiz_helvaGeleneksel lezzetlerin modern yorumcusu Koska, Türk mutfağının vazgeçilmez tatlısı tahin helvasını, kilo kontrolüne yardımcı ve diyabet hastalarının tüketebileceği şekilde, şeker kullanmadan doğal tatlandırıcıyla üretti.
“Koska Şekersiz Fırında Helva”, Türk Diyabet Cemiyeti, Türk Diyabet ve Obezite Vakfı ve İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Fakültesi tarafından onaylanmıştır. İlk günkü tazeliğinde, ev rahatlığında özel ambalajı sayesinde 10 dakika içinde hazırlanabilen tahin helvası sofraların sıcak sürprizi olacak.
Tazeliğini uzun süre koruyan “Koska Şekersiz Fırında Helva” 250 gramlık paketlerinde 4.25 TL’den satışa sunuluyor.