Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Metrans'tan akışkan transferinde üstün çözümler

Metrans’ın Türkiye’de satış ve servisini yaptığı ABD menşeli Viking dişli pompalar, bitkisel yağdan çikolataya, fıstık ezmesinden maya transferine kadar geniş bir segmentte yenilikçi çözümler sağlıyor.
 




metransBirçok endüstri kolunda farklı akışkanların transferi için binlerce uygulamanın tecrübesini dişli pompa imalatı uzmanlığıyla birleştiren Viking Pump, içten dişli pompayı dünyada ilk kez geliştiren ve bu konuda dünyada lider firmalar arasında bulunuyor. Tasarımdan döküme, imalattan montaja kadar tüm aşamalarda en üst kalite sistemleri ve teknolojileri kullanarak geniş ürün programını kullanıcılarının hizmetine sunan ABD menşeli şirket, 1912 yılından beri üretim yapıyor. Viking dişli pompalar; bitkisel yağ transferi, çikolata transferi, fıstık ezmesi, gıda yağı transferi, lesitin transferi, maya transferi, melas transferi, solvent dozajlama ve transferi, şeker kaplama ve mum transferi ile şıra transferi gibi uygulamalarda üstün çözümler sunuyor.
 
Viking markalı ürünlerin Türkiye distribütörü ve satış sonrası hizmet sağlayıcılığını Metrans yürütüyor. Kurulduğu 1991 yılından beri kendi alanlarında dünya sıralamasının ilk basamaklarında yer alan üreticilerle çalışan Metrans’ın faaliyetleri arasında; uygun ekipmanı belirlemek için mühendislik hizmetleri, pompa ve yedek parçaların yurtdışından temini, ihtiyaca göre montajı, işletmeye alınması, standart ürünler ve yedek parçaların stokunun tutulması ile satış sonrası servis ve bakımların yerine getirilmesi bulunuyor.
 
VIKING ÜRÜN PROGRAMI
· Hijyenik Seri İçten Dişli Pompa
· Endüstriyel Seri İçten Dişli Pompalar
· Dıştan Dişli Pompalar
· Endüstriyel Lob Pompalar
· Paletli Tip Pompalar
· Hat Arası (In-line) Tip Dik Yerleşimli Pompalar
· Manyetik Kavramalı Dişli Pompalar
 
VIKING POMPALARININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ 
· Düşük ve çok yüksek viskoziteli sıvıları transfer edebilir
· Değişik uygulamalar için çok çeşitli model seçeneği
· Sadece iki tane döner parça
· Azami verimlilik için optimize edilmiş pompa açıklıkları
· Çift yönlü çalışma
· Zengin pompa gövde malzemesi ve salmastra seçenekleri
· Uygulama koşullarına göre zengin şaft ve avara dişli yataklama malzemesi seçenekleri
· Uygulama gereksinimlerine göre gövde/kapak/komple ceket seçenekleri
· Uzun (kaideli) ve kısa (flanşlı) motor bağlantı seçenekleri
· Dâhili basınç koruma vanası seçeneği