Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Terör genç gazeteci Gülşen Yıldız'ı hayattan kopardı

Ankara'da 17 Şubat Çarşamba akşamı gerçekleşen terör saldırısı 32 yaşındaki gazeteci Gülşen Yıldız'ı, iş çıkışı bindiği servis aracında yakalayarak hayattan aldı. 
 




gülşen yıldızAnkara'daki terör saldırısı, genç gazeteci Gülşen Yıldız'ı hayattan kopardı.  İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta, askeri servis araçlarının geçişi sırasında dün saat 18.31'de meydana gelen bombalı saldırı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Yayınlar Dairesi'nde yaklaşık 4 yıldır gazeteci olarak çalışan Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu Yıldız'ı iş çıkışında yakaladı.  Askeri araç yanında bununan bakanlık servisinde bulunanlar hafif şekilde yaralanırken, 32 yaşındaki Gülşen Yıldız hayatını kaybetti.   
 
GARDAKİ SALDIRI SONRASINDA PROFİLİNİ KARARTMIŞTI
Yıldız'ın iş arkadaşlarından Nigar Polat, yaşanılanlara halen inanamadığını belirterek, "Gülşen adı gibi sürekli güler ve herkese pozitif enerji verirdi. Onunla konuştuğumuzda rahatlardık, kimseye kızmaz, hep olumlu düşünmeye çalışırdı. Yufka gibi yüreği vardı. Cumhuriyet tarihinin en kanlı terör saldırısı olan Ankara Garı'nda meydana gelen patlama sonrasında çok ağlamış ve günlerce kendini toplayamamıştı. Gardaki saldırı sonrasında profilini karartmıştı. Oysa bir gün terör onun da canını alacakmış" diye konuştu.
 
Polat, Yıldız'ın içindeki sevginin her zaman kendilerine güç verdiğini, hayatta en çok küçük yeğenini sevdiğini ve ona hediyeler aldığını söyledi. Hediyeleri henüz verme fırsatı bulamadığını anlatan Polat, "Yeğenine hayatı öğretecekti ama hikayesi yarım kaldı" dedi.
 
Kaynak: Hürriyet