Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Muratbey’e uluslararası kalite ödülü

Muratbey, dünyanın önde gelen araştırma şirketi ICERTIAS’ın 100 kategoride gerçekleştirdiği kalite araştırmasında Türkiye’nin 1 numaralı taze kaşar peyniri seçildi.
 




muratbey ürünlerTürkiye’nin yenilikçi ve öncü peynir markası Muratbey, taze kaşar kategorisinde "QUDAL - Kalitede 1 Numara" madalyasına layık görüldü. Muratbey, bu ödülü dünyanın önde gelen araştırma şirketlerinden ICERTIAS’ın 100 kategoride gerçekleştirdiği “kalite” araştırması sonucunda kazandı. QUDAL Madalyası dünyanın en saygın ve prestijli ödülleri arasında kabul ediliyor. 
 
Ocak 2016’da yapılan geniş çaplı araştırmada, Türk vatandaşlarına "Kendi tecrübe ve görüşlerinize göre Türk pazarında kesinlikle en kaliteli ürünü sunan taze kaşar peyniri üreticisi ya da tedarikçisi hangisidir” sorusu yöneltildi. Katılımcıların büyük çoğunluğu ilk marka olarak Muratbey yanıtını vererek bu soruyu yanıtladı. Katılımcılara şıklar sunmak yerine direkt olarak kendi fikirlerinin sorulması da Muratbey’in marka algısının gücünü bir kez daha göstermiş oldu.
 
Kalitemiz bir kez daha tescillendi
Muratbey Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, uluslararası alanda kazandıkları bu ödülle kalitelerinin bir kez daha tescillediğini söyledi. Şirket olarak inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarını çok önem verdiklerini belirten Erol, “Geleneksel lezzetlerimizi ve değerlerimizi koruyor ve yenilikçi yaklaşımımızla peynir lezzetini çeşitlendirerek daha çok insana peyniri sevdiriyoruz. Dünya pazarlarına kazandırdığımız ve milyonlarca insana sunduğumuz yenilikçi ürünlerimizle yeni bir peynir kültürü yaratmanın ve bunu ülkemiz adına global bir başarıya dönüştürmenin haklı gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.
 
Burgu, Naturena, Sürmeli, Topi gibi ürünleri ile peyniri günün her saati yenilebilen sağlıklı ve lezzetli bir atıştırmalık haline getiren Muratbey, daha önce de İSO’nun İnovasyon Ödülü’ne layık görülmüştü.