Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Barilla, Dünya Lazanya Günü’nü kutladı

Dünyanın lider makarna üreticisi Barilla, 29 Temmuz Dünya Lazanya Günü’nü Big Chefs’le birlikte düzenlediği Barilla Workshop ile kutladı. 
 




BarillaDünyanın lider makarna üreticisi Barilla, Big Chefs işbirliğiyle ile 29 Temmuz Dünya Lazanya Günü kapsamında yapılan Worksop’ta birbirinden lezzetli makarnaları katılımcıların beğenisine sundu. Aqua Florya Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde yapılan etkinlikte Barilla’nın Executive Chef’i Fabio Foltran, İtalyan mutfağının özel tarifleriyle birbirinden farklı lezzetlerini paylaştı. Şef Foltran’ın İtalyan mutfağının sırlarına dair ipuçları da verdiği Barilla Workshop, katılımcıların büyük ilgisini çekti.
 
Şef Foltran, Dünya Lazanya Günü’ne özel hazırladığı menüde İtalyan mutfağına özgü başlangıç yemeği olarak “Bruschetta Pomodoro”, ana yemek olarak “Barilla Lazanya” ve tatlı olarak da “Tiramisu”ya yer verdi.