Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Balparmak ambalajlarında balın derlendiği rakım bilgilerine yer veriyor

Balparmak, geçtiğimiz günlerde bir’ ilk’e daha imza attı. Tüketiciler, bundan böyle, satın aldıkları balın hangi rakımlardan derlendiğini ambalajlar üzerinde görebilecekler.
 




Balparmak görselTüketicilerine her zaman 92 doğallık testinden geçirdiği farklı harmanlanmış ürünlerini hep aynı kalite standardı ile sunan Balparmak, yeni ürün harmanı “Yayla ve Ova Balı”nı, geçtiğimiz günlerde marketlere dağıtmaya başladı. Ortalama 500 metre rakımdaki yayla ve ovalardan derlenen ballardan harmanlanan“Balparmak Yayla ve Ova Balı”, yine 92 doğallık testinden tam not almış ve bilinen Balparmak kalitesine sahip.
 
Balparmak’ın ortalama 1500 metre rakımdan derlenen Özel Seçim Yüksek Yayla Balı ve ortalama 1000 metre rakımdan derlenen Yayla Balı da bu bilgileri içeren yeni etiketleriyle raflardaki yerini aldı.
 
Balparmak Hakkında:
Kurulduğu 1980 yılından bu yana bal sektörünün gelişimine öncülük eden ve uzun yıllardır sektörün lideri olan şirket, 350’nin üzerinde çalışanı ve bugün bünyesinde bulundurduğu Balparmak, Binbirçiçek,Balkovan ve Apitera markalarıyla sağlığı, doğallığı, lezzeti her gün sofralara taşıyor. Tüketicisine sunduğu kalite standardı ile farklılaşan Balparmak, bu anlamda sektörün öncülüğünü üstleniyor. Gıda güvenliği konusunda uluslararası standartlara göre çalışan Balparmak, gıda güvenliği sistemi ISO 22000:2005 ile global gıda standardı BRC (British Retail Consortium) gibi sertifikalara da sahip. Türkiye’nin gıda alanında 8’inci, bal ve diğer arı ürünleri alanındaki ilk ve tek Ar-Ge Merkezi’ne sahip olan Balparmak; Bal ve Diğer Arı Ürünleri Araştırma ve Kalite Kontrol Laboratuarı sayesinde, tüketicilerine sunduğu ürünleri 92’den fazla parametre doğrultusunda analiz ediyor.