Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Şenpiliç Hadise’yi mutfağa soktu

Hadise’nin rol aldığı Şenpiliç’in yeni reklam filmi 13 Şubat Pazartesi akşamından itibaren ekranlarda dönmeye başlayacak.
 




Hadise_ ŞenpiliçTürkiye’nin lider piliç üreticilerinden Şenpiliç, yeni reklam filminde ünlü sanatçı Hadise’yi mutfağa soktu. Ünlü şarkıcı Hadise’nin rol aldığı filmin ilk gösterimi, Şenpiliç Yönetim Kurulu Üyesi Gül Gürdamar Altıkulaç, Şenpiliç Pazarlama Müdürü Fisun Aysu, Propaganda Reklam Ajansı müşteri ilişkilerinden Seçil Kök ve PTOT Film Yapımcısı Şebnem Kitiş’in katıldığı bir basın buluşmasında gerçekleştirildi.
 
13 Şubat Pazartesi akşamından itibaren ekranlarda dönmeye başlayacak reklam filminde Hadise, Şenpiliç ürünleriyle nefis yemekler hazırlıyor. Jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye’de yarışmacıları kendi takımına alabilmek için sık sık yemeğe çıkarmayı teklif eden Hadise, şimdi Şenpiliç reklam filminde tüm Türkiye’yi sofra başına davet ediyor. Şenpiliç Yönetim Kurulu Üyesi Gül Gürdamar Altıkulaç, marka yüzü olarak genç, samimi, sıcakkanlı ve güvenilir isimlerle çalışmayı tercih ettiklerini belirterek, “Hadise de bu özellikleriyle Türk toplumu tarafından kucaklanan bir isim. Yeni reklam filmimiz için Hadise ile çalışmaktan çok mutlu olduk. Umarım tüketicilerimiz de reklam filmimizi sever ve keyifle izler” diye konuştu.
 
İletişimin gücüne inanıyoruz
“Tüketiciye dokunduğumuz sosyal mecradan satış noktasına her yerde iletişimin gücüne inanıyoruz” diyen Gül Gürdamar Altıkulaç, sözlerine şöyle devam etti: “Yaptığımız son dönem araştırmalardan, Şenpiliç’in uzun yıllardır tüketiciyle kurduğu iletişimle hatırlanma oranı en yüksek markalar arasında olduğunu biliyoruz. Aynı zamanda güçlü bir firma imajına sahibiz. Kalite Derneği’nin araştırmasına göre 2015 yılında et ve tavuk ürünleri sektöründe yapılan ‘Müşteri Memnuniyeti Anketi’nde birinci sırada yer alıyoruz. Sosyal sorumluluk projelerimizle bir gıda markası olarak ‘toplumun ayrılmaz bir parçası’ olduğumuzun altını çizmek istiyoruz. Önümüzdeki dönemde bu başarıyı, imajımızı güçlendirmek ve tüketici nezdinde markamıza duyulan güveni pekiştirmek amacıyla iletişim çalışmalarımızın dozunu artıracağız. Tüketicimiz neredeyse biz de orada olacağız! Dijital pazarlamanın hâkim olmaya başladığı yeni düzende, dijital platformlarda da yoğun çalışmalarımız var ve bu çalışmalar artarak devam edecek