Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
PepsiCo üst üste 6. kez Avrupa’nın en iyi işveren markası

Sahip olduğu çok sayıda dev markayla gıda ve içecek sektöründe global bir lider olan PepsiCo, üst üste 6. kez Avrupa’nın en iyi işveren markası ödülünün sahibi oldu.
 




PepsiCo ödülHollanda merkezli olan ve 1991 yılından beri dünyadaki global işverenlerin çalışanları için sunduğu şartları analiz ederek sertifikalandıran Top Employers Institute tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda, PepsiCo Avrupa operasyonu bu yıl da ‘En İyi İşveren Markası’ olarak tescillendi. Macaristan ve Çek Cumhuriyeti pazarlarının ilk kez katıldığı sıralamada, PepsiCo ESSA’nın (Avrupa ve Sahra Altı Afrikası) yaklaşık %90’ını oluşturan 18 iş birimi, bu yıl En İyi İşveren olmaya hak kazanıp geçtiğimiz yıla göre iki sıra yükseliş kaydetti. Top Employers Institute’un değerlendirmesinde PepsiCo Türkiye de geçtiğimiz sene olduğu gibi bu yıl da ülkemizdeki En İyi İşveren olarak ödüle layık görüldü.
 
PepsiCo Avrupa ve Sahra Altı Afrikası İnsan Kaynakları Başkanı Sergio Ezama, “Bu ödülü ilk olarak 2011 yılında aldık ve o günden bugüne kadar PepsiCo adının ‘üstün başarı’ ile anılıyor olmasından, üst üste 6 yıldır ‘Avrupa’nın En İyi İşvereni’ seçilmekten dolayı gururluyuz. Yeni fikirler geliştirip bunları gerçeğe dönüştürmek, kolları sıvayıp heyecan verici yeni yöntemlerle inovasyonlar yapmak zorlukları aşma azmine bağlı. Bu başarı mücadelesi, farklı ve öncü olan sektörümüz genelinde her gün gerçekleşiyor. İşte bu faktörler, PepsiCo olarak 2016 yılını güçlü bir şekilde bitirmemize yardımcı oldu ve 2017'yi coşkuyla karşılarken heyecanlı bir başlangıç yapmamızı sağladı” dedi.