Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
TADIM’dan tüketici ve çevre dostu ambalajlar

Kuruyemiş sektörünün öncü markalarından Tadım ürünlerini sunarken, tüketicilerin hayatlarını kolaylaştıran ve çevre dost ambalajları tercih ediyor.
 




TadımTadım, 46 yıllık deneyimi ve uzmanlığıyla hızla büyüyen paketli kuruyemiş pazarının en köklü markalarının başında geliyor. Türkiye kuruyemiş pazarı, özellikle son yıllarda önemli bir büyüme performansı yakaladı. Tadım da hem bu büyümeye önemli ölçüde katkı sağlıyor hem de yenilikçi anlayışıyla sektördeki gelişmelere öncülük ediyor. Pazardaki güçlü konumunda ve her zaman kaliteyle birlikte anılmadında gerçekleştirdiği yatırımların çok büyük payı var. Ürünlerini modern tesislerinde hazırlayarak, en taze haliyle tüketicilerine sunan marka, bugün itibarıyla ay çekirdeği, kuruyemiş, kuru meyve ve kuruyemiş bar kategorilerinde toplam 37 çeşit ürünü pazara sunuyor. 
 
Ay çekirdeği, kuruyemiş, kuru meyve ve kuruyemiş bar kategorilerindeki üretimini Gebze'de bulunan fabrikasında gerçekleştiren Tadım’ın ayrıca Kırıkkale ve Gaziantep’te hammadde tedarik ve paketli üretime hazırlık tesisleri de mevcut. Ürünlerini Almanya, Belçika, Hollanda başta olmak üzere tüm Avrupa ve Amerika’daki satış noktalarına ulaştıran marka, Avrupa ülkeleri başta olmak üzere Amerika ve Orta Asya pazarlarında da faaliyetlerini başarıyla sürdürüyor. 
 
“TÜKETİCİLERİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRIYORUZ”
Yenilikçi anlayışları doğrultusunda kendilerini sürekli geliştirdiklerini ve güçlü yatırımlarla hayata geçirdikleri son derece modern tesislerde üretim yaptıklarını anlatan Tadım Kuruyemiş Pazarlama Müdürü Zeynep Eryürük, Gebze’de 25 bin metrekarelik kapalı alanda kurulu tesislerinde ürettikleri ürünleri, en taze ve doğal haliyle sunmalarını sağlayan ambalajlar ile tüketicilere ulaştırdıklarını söyledi. Ürünlerini sunarken tüketicilerin yaşamlarını kolaylaştırmaya, onların ihtiyaçlarına en uygun çözümü sunmaya ve çevre korumaya katkı sağlamaya da özen gösterdiklerini açıklayan Eryürük, “Örneğin, özellikle yaz aylarında sahil kentlerinde ay çekirdeklerin çöplerinin yere atılmasını önlemek için tamamen geri dönüşümlü malzemeden üretilen kağıt poşetler hazırladık. Özel poşetleri, ay çekirdeği alan müşterilerimize dağıtmak üzere açık hava tüketiminin yoğun olduğu bölgelerdeki yaklaşık 7 bin satış noktasına ilettik. Tüketicilerin ay çekirdeği kabuklarını artık bu kağıt poşetlere atarak, çevre kirliliğinin azalmasına katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.
 
30 GRAMLIK ÜRÜN PAKETLERİ
Tüketicilerin sağlıklı beslenmesine katkı sağlamak için de özel ambalaj tasarımları geliştirdiklerine dikkat çeken Eryürük, “Çocukların okulda ders aralarında sağlıklı atıştırmalıklar tüketmesine katkı sağlamak için 30 gramlık ürün paketleri hazırladık. Böylece öğrencilerin sağlıklı beslenmesi için ideal bir seçenek sunduk. Son olarak da tüm kuru meyve ve çiğ kuruyemişlerimizi ‘kendine iyi bak’ ortak çatısı altında buluşturduk. Aynı renk ve tasarıma sahip 8 ürünlük serimiz, sağlıklı yaşam ve beslenmeye önem veren tüketicilerimizin büyük beğenisini kazandı. Tüm ürünlerimizin ambalajlarında ürün içeriğine ilişkin çok detaylı bilgilere yer veriyoruz. Ambalajlarımızda gıdanın niteliği, miktar veya ağırlığı, enerji değeri, yağ, protein, karbonhidrat, tuz gibi içerik miktarları, üretim ve son tüketim tarihi, ürünün saklama koşulları gibi bilgiler bulunuyor. Tüketicilerin bu konuda eksiksiz olarak bilgilenmesine özen gösteriyoruz” diye konuştu.
 
GLOBAL PAZARLARDA BÜYÜYECEK
Tadım olarak her zaman yatırımlarla ve yeniliklerle büyümeyi hedeflediklerini kaydeden Pazarlama Müdürü Zeynep Eryürük, global pazarlarda Tadım markasını yüceltmek ve atıştırmalık sektöründe dünyanın en iyi şirketleri arasında yer almak vizyonuyla hareket ettiklerini anlattı. Teknoloji ve bilişim alanlarına odaklanarak verimliliklerini artırmayı amaçladıklarını ifade eden Eryürük, “2016 yılını başarılı tamamlayarak hedeflerimize ulaştık. Yeni ürünlerimizle birlikte 2017 yılını da hedeflerimiz doğrultusunda büyüyerek tamamlayacağımıza, hem Türkiye’de hem de uluslararası alanda başarılarımızı artıracağımıza inanıyoruz” dedi.