Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Kayra Kimya Vikan’ın UST ürün grubunu satışa sunuyor

Kayra Kimya’nın distribütörlüğünü yaptığı Vikan Hijyen Ürünlerinin UST (Ultra Safe Tecnology) ürün grubu, gıda güvenliğini en üst noktada sağlarken, özellikle fırça kıllarından kaynaklı müşteri şikayetlerini en aza indiriyor.
 




Kayra KimyaKayra Kimya, 2003 yılından bu yana Vikan Hijyen Ürünlerinin Türkiye’de temsilciğini yapıyor. Yüzyılı aşan yenilikçi bir geçmişe sahip Vikan; renk kodlu, hijyenik, HACCP prensiplerine uygun, manuel temizlik aparatları ile geçmişteki en önemli dönüm noktalarından birini gerçekleştirdi. Günümüzde Vikan ürünleri ergonomik tasarımı olan, kolay temizlenebilen, etkin kullanıma imkan veren, fırça - çekpas gibi temizlik aparatlarının yanı sıra, üretimde kullanılan karıştırıcı, sos/yumurta fırçaları,
ürün taşıma ve aktarma amaçlı kova ve kürek gibi gıdaya uygun çok çeşitli ürün yelpazesine sahip.
 
Vikan Ürünlerinin Temel Özellikleri
» Yüksek sıcaklık değerlerine dayanıklı (121⁰C’de otoklavlanabilir.)
» Yüksek alkali ve asitlerde zarar görmeden kullanılabilinir.
» Gıda güvenliği için fırçalar kıl bırakmaz/dökmez.
» Gıda güvenliği için saplarda paslanma ve boya kalkması sorunu yaşatmaz.
» Uzun ömürlü, dolayısıyla uzun vadede ekonomiktir
» 9 çeşit renk opsiyonu ile tamamen renk kodlamasına uygundur.
» Geniş ürün portföyü sayesinden ergonomi ve iş verimliği için amaca yönelik şekilde malzeme bulma imkanı sağlar.
 
Kayra - VikanFDA ve AB onaylı
Vikan’ın UST (Ultra Safe Tecnology) ürün grubunun, gıda güvenliğini en üst noktada sunan ürünler olup, özellikle fırça kıllarından kaynaklı müşteri şikayetlerini en aza indiren ve bunun görsel bir kontrolünün kolayca bulunmasını sağlayan sıra dışı bir tasarıma sahip hijyenik ürünler olarak dikkat çektiğini belirten Kayra Kimya İş Geliştirme Müdürü Sezar Turşucu, “Bu ürün grubu, FDA ve AB onaylı hammaddelerden yapılmış olup, BRC7 standartlarında belirtildiği gibi olabildiğince hijyenik bir tasarıma sahiptir. Kısacası, Kayra Kimya ve Vikan’ı seçtiğinizde hijyen ve gıda güvenliğinden fazlasına, en etkin risk yönetimi programına yatırım yaparsınız. En iyi çözüme ulaşmak için aşağıdaki iletişim kanallarından temasa geçmeniz yeterlidir” dedi.
 
Detaylı bilgi için www.kayrakimya.com veya www.vikan.com internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz.
Kayra Kimya Tel: 0216 459 7610
email: kayra@kayrakimya.com