Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Karma Grup eğitim seminerleriyle gıda sektörüne katkı yapacak

Karma Grup, Kasım ve Aralık aylarında gerçekleştireceği eğitim programlarıyla gıda sektöründeki profesyonellere katkı sunmayı amaçlıyor. 
 




Karma GrupGıda ve kimya endüstrisinde B2B satış ve pazarlama tecrübesi olan profesyonel yöneticiler ile gıda, kimya, tarım, çevre, modern perakende ve yönetim sistemlerinde tecrübe sahibi profesyonel yöneticilerin bir araya gelerek oluşturduğu Karma Grup, müşterilerinin yürümekte oldukları sistemlerinin akışını sağlıklı sürdürmek, işlerini geliştirmek ve markalarının değerini koruyarak yeni değerler yaratmak amacıyla gerek risk yönetimi gerekse performans iyileştirme konularında destek veriyor.
 
Uzman kadrosuyla gıda, tarım, restoran, hazır yemek-ikram-catering, deterjan, kozmetik, kişisel bakım, endüstriyel kimyasallar, çevre ve perakende mağazacılık sektörlerinde müşterilerine özel iş çözümleri üreterek, işleyişini düzenleyerek, iş kalitesini ve üretkenliklerini yükselterek, risklerini azaltıp, uygunluklarını denetleyerek daha etkin ve sürdürülebilir bir faaliyet göstermelerine yardımcı olan firma, bu amaçla ilgili sektörlerde danışmanlık, eğitim, denetim ve gözetim hizmetleri sunuyor..
 
Firma olarak verdikleri eğitimlerin; doğru, güvenilir ve konuyla en yakından ilgili bilginin ve eğitimin sağlandığından emin olmak için sürekli güncellenen bilgiler ve edinilen tecrübelerle geliştirildiğine dikkat çeken Karma Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Sinem Bahtiyar, “Müşterilerimizden ve paydaşlarımızdan gelen talepleri değerlendirerek, yılın son iki ayında Kalite Yönetim Sistemleri, Yalın Yönetim eğitimleri ve sektör spesifik eğitimlerden oluşturduğumuz eğitim takvimimizi hazırlamış bulunmaktayız. Eğitmenlerimiz  alanlarında  deneyimli, sektörde profesyonel çalışma hayatı olan ve derin bilgi birikimine sahip uzmanlardan oluşmaktadır. Tüm Kalite, Gıda ve Çevre Yönetim Sistemleri eğitmenlerimiz Baş Denetçi olup, sektör spesifik eğitimlerimiz de aynı şekilde ilgili sektörlerde uzman arkadaşlarımız tarafından sunulmaktadır. Karma Grup tüm eğitimlerinde yeni mezun meslektaşlarına özel fırsatlar sunarak, genç meslektaşlarının katılımcıların tecrübelerinden faydalanmalarının yanı sıra iş ağlarını geliştirmelerine de yardımcı olmaktadır” dedi.
 
Karma Grup’un eğitim programını aşağıdaki linkten görüntüleyebilirsiniz.