Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Sağlıklı ve lezzetli ürünler şimdi EVDE

Maysa Gıda, birbirinden lezzetli, kolay ve sağlıklı ürünleri nasıl kendim yaparım diyenler için “EVDE” serisi ürün gamından peynir, probiyotik yoğurt, kefir mayasını tüketici ile buluşturdu.
 




EVDE görselTürk gıda sektöründe 26 yıllık deneyimi, gerçekleştirdiği Ar-Ge ve inovasyon projeleri ile adından söz ettiren Maysa Gıda, yeni piyasaya çıkardığı “EVDE” serisi ürünleri ile marketlerde yerini aldı. Maysa Gıda altında kurulan “EVDE” markası ile evlerinde farklı lezzet arayanların ve mutfağını hobi alanına çevirenlerin ihtiyaçlarını karşılayacak sağlıklı ve pratik evde ürün setleri www.evdekolay.com internet satış sitesinden de alınabiliyor.
 
ANTİBİYOTİK ÇAĞI BİTTİ! PROBİYOTİK ÇAĞI BAŞLIYOR
İlk etapta peynir, probiyotik yoğurt, kefir maya setlerini piyasaya çıkartacaklarını söyleyen MAYSA Gıda Genel Müdürü Nurdan Baloğlu, “Amacımız herkesi kolay ve pratik yapabileceği sağlıklı gıdalar ile buluşturabilmek. Özellikle yoğurdumuzun içeriğinde bulunan sağlık kaynağı olan probiyotiğin öneminin farkındayız. Toprakla uğraşmıyor olmamız, doğadan uzaklaşmamız, bizi probiyotiklerden de uzaklaştırdı. Şehirleşme ve nüfus artışı nedeniyle bu kaçınılmaz bir süreçti. Ama insanoğlu yararlı bakterilerin farkına vardı. Antibiyotik çağı bitti! Probiyotik çağı başlıyor. Bugün probiyotiklerin kanser tedavisinde dahi kullanılabileceği konusunda çalışmalar yapılmakta. Ama insanlar probiyotiği ilaç olarak almak istemiyorlar. Evde yoğurt yaparken probiyotikli maya kullanımı sayesinde doğal yollarla alamadığımız probiyotiği de almış oluyoruz.” diye konuştu.
 
ÇİKOLATA SETİ İLE ÜRÜN GAMINI GENİŞLETECEK
 Probiyotikli yoğurdu, kefir, peynir seti ile birlikte ürün gamını her geçen gün geliştiren “Evde” keçiboynuzu pekmezi içeren çikolata seti ve özellikle küçük çocuk ve bebek beslenmesinde kullanılabilen Yomini probiyotik yoğurt mayası da “Evde” serisinin en yeni üyeleri. Glütensiz ekmek yapımı seti gibi farklı ürünleri de çok yakında tüketici ile buluşturacak.
 
EVDE HAKKINDA
Geleneksel ev yapımı lezzetini arayanların vazgeçilmezi olan Evde ürünleri, saf ve taze yoğurt, peynir ve kefir yapmanıza yardımcı oluyor.  Kolay yapımı ve lezzetli tadı ile Evde özlediğiniz tazeliği sofralarınıza taşıyor. Evde Yoğurt Mayası, Bebek Yoğurdu ve Prebiyotik Yoğurt Mayası, Kefir Mayası, Peynir ve Çikolata kitleri ile herkese hitap eden seçkin lezzetler, sağlık yolculuğunuzda en yakın dostunuz olacak. Ayrıca evdekolay.com sitesinde yoğurt, kefir ve peynirin yapılışını uygulamalı videolar ile izlerken, birbirinden farklı sağlıklı tarifler ile menülerinizi zenginleştirebilirsiniz. Ayrıca ihtiyacınız olan tüm ürünlere evdekolay.comsitesinden ulaşabilirsiniz.