Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Hijyenik Tasarım Eğitimi 11 Ağustos’ta İstanbul’da yapılacak

Üretim bölüm yöneticileri, kalite yöneticileri ve çalışanları ile mühendislerin katılabileceği eğitim Karma Grup’un İstanbul Kozyatağı’nda bulunan merkez ofisinde gerçekleştirilecek. 
 




Karma Tasarım EğitimiOrganize ettiği eğitimlerle gıda sektörünün profesyonellerine katkıda bulunmayı hedefleyen Karma Grup, 11 Ağustos Cumartesi günü İstanbul’da Hijyenik Tasarım Bilgilendirme Eğitimi’ni gerçekleştirecek. Avrupa Hijyenik Mühendislik ve Dizayn Grubu (EHEDG) Yetkili Eğitmeni Prof. Dr. Y. Onur Devres tarafından verilecek eğitime; üretim bölüm yöneticileri, kalite yöneticileri ve çalışanları ile mühendisler katılabilecek.
 
EĞİTİMİN AMACI
Gıdaların üretiminde yasalara ve standartlara uyumluluk, güvenlik ve bütünlüğünün sağlanması için tüm işletme donanımlarının hijyenik prensiplere göre tasarlanması ve gıda güvenliğine uygun ekipman kullanılmasının son derecede önemli olduğunu açıklayan Karma Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Sinem Bahtiyar, “Avrupa Hijyenik Mühendislik ve Dizayn Grubu (EHEDG) standartlarına göre hazırlanan bu eğitimin amacı ekipmanların ve tüm işletmenin hijyenik tasarımı hakkında genel bilgilendirme ve bilincin oluşturulmasıdır” dedi. 
 
Hijyenik Tasarım Bilgilendirme Eğitimi’nin detayları ise şöyle:
 
EĞİTİM İÇERİĞİ:
Giriş: Hijyenik tasarım prensipleri
Alanlara ayırma:
–       Yerleşim planı
–       Bariyerler
Bina:
–       Bina tasarımı, yapı malzeme seçimi
–       Laboratuvar, kantin, soyunma odaları, tuvaletler
–       Bina unsurları: Zeminler, drenajlar, çatılar, kapılar..
Proses ekipmanları:
–       Ekipman özellikleri: Tasarımı, yerleşimi, platformlar, merdivenler..
–       Ekipman malzeme kriterleri, metalik kaynaklar
–       Ekipman temizlik ve dezenfeksiyonu
Yardımcı tesisler:
–       Boru sistemleri
–       Su sistemleri
–       Havalandırma üniteleri
Bakım:
–       Bina bakımı
–       Servis ünitelerinin bakımı
–       Ekipman bakımı
 
KATILIMCI PROFİLİ: Üretim Bölüm Yöneticileri, Kalite Yöneticileri ve Çalışanları, Mühendisler
EĞİTİM TARİHİ: 11 Ağustos  2018
EĞİTİMİN SÜRESİ: 1 gün
EĞİTMEN: Prof. Dr. Y. Onur DEVRES (EHEDG Yetkili Eğitmen)
EĞİTİM YERİ: Karma Grup Etiket, Barkod ve Gıda Danışmanlık Ltd.Şti., BYOFFICE Plaza, Kozyatağı-İSTANBUL
İLETİŞİM: 0216 906 00 40 / info@karmalt.com

Yorumlar

Hiçbir yorum bulunamadı


Yeni yorum yaz