Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Herbalife Nutrition Türkiye’de üst düzey atama

Herbalife Nutrition Türkiye Genel Müdürlüğü görevine getirilen isim belli oldu. Sağlık sektörünün deneyimli ve değerli profesyonellerinden Ediz Haksal, Herbalife Nutrition Türkiye bünyesinde sağlıklı beslenme çözümlerinin hayata geçirilmesine liderlik edecek ve şirketin Türkiye projelerini yönetecek
 




Ediz Haksal - Herbalife30 yılı aşkın deneyimiyle kilo kontrolü, beslenme ve kişisel bakım ürünleri alanında dünya öncüleri arasında yer alan Herbalife Nutrition, Türkiye Genel Müdürlüğü görevine Ediz Haksal’ı atadı. Satış, pazarlama, pazar erişimi ve iş yönetimi alanlarında 17 yıllık deneyime sahip olan Ediz Haksal, İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra Boğaziçi Üniversitesi, İşletme Bölümü’nde Yüksek Lisans yaptı. 2001-2007 yıllarında Johnson & Johnson Medical firmasında satış ve pazarlama departmalarında çalıştı. Daha sonra sırasıyla Merck Sharp & Dohme ve Novartis’te pazarlama pozisyonlarında, devamında Abbott Nutrition International'da Pazar Erişim Müdürü pozisyonunda çalıştı. 2012 itibarı ile medikal teknolojiler şirketi Becton Dickinson’da üç yıl boyunca İş Birimi Yöneticisi olarak görev aldıktan sonra Doğu Avrupa,Orta Doğu ve Africa Bölgesel Pazarlama Müdürü olarak bu ülkelerdeki strateji ve operasyonların geliştirilmesinde etkin rol aldı.
 
1 Temmuz 2018’de Herbalife Ailesi’ne katılan Haksal, Doğu Avrupa ve Afrika bölgelerine bağlı olarak şirketin Türkiye pazarında gelişmesi ve büyümesine liderlik edecek.
 
Herbalife Ltd. Hakkında
Herbalife Nutrition, 1980 yılından bu yana insanların yaşamlarını değiştiren ürünler sunan global bir beslenme şirketidir. Herbalife’ın beslenme, kilo kontrolü ve kişisel bakım ürünlerine 90’dan fazla ülkede, Herbalife Nutrition Bağımsız Üyeleri aracılığıyla ulaşılmaktadır. Herbalife Nutrition, dünya genelinde yetersiz beslenme ve aşırı kilo problemlerine karşı yüksek kaliteli ürünler sunarak mücadele etmede kararlılıkla ilerlemektedir. Pek çoğu şirkete bağlı tesislerde uzun bilimsel araştırmalar sonucu geliştirilen yüksek kaliteli ürünler ile birlikte Herbalife Nutrition Bağımsız Üyelerinin danışmanlığı ve şirketin sonsuz desteği ile müşterilerin daha sağlıklı ve aktif bir yaşamı benimsemeleri için çalışıyor.
 
Herbalife Beslenme Vakfı (HNF) ve Casa Herbalife programlarını destekleyerek yeterli beslenme imkanına sahip olamayan çocukların iyi beslenmelerini sağlamaya yardımcı olmaktadır. Ayrıca Cristiano Ronaldo, LA Galaxy ve diğer pek çok şampiyon sporcunun da içinde bulunduğu 200’den fazla dünya çapında sporcu, takım ve etkinliğin sponsorluğunu yapmaktadır. Dünya üzerinde 8 bin’den fazla çalışanı bulunan şirket, New York borsasına (NYSE:HLF) kote olup, 2017 yılındaki net satışlarını 4,4 milyar dolar olarak açıklamıştır.
 
Herbalife International’e bağlı bir şirket olarak Türkiye’deki faaliyetlerine Mart 1998’de başlayan Herbalife International Ürünleri Ticaret Ltd. Şti., Herbalife ürünlerinin Türkiye’ye ithalatını yapmaktadır. Şirket, Türkiye Doğrudan Satış Derneği’nin ve merkezi Belçika Brüksel’de bulunan Uluslararası Beslenme Destek Ürünleri Dernekleri Birliği IADSA’nın Türkiye temsilcisidir. Herbalife ürünleri, Herbalife Nutrition Bağımsız Üyeleri aracılığıyla satışa sunulur. Herbalife Nutrition, tüketiciyi korumada Altın Standart sunmaktadır.