Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Gıda sektöründe tüketici trendleri Kalite Atölyesi'nde masaya yatırıldı

Karma Grup tarafından 25 Ocak Cuma günü organize edilen Tüketici Trendleri Kalite Atölyesi’ne gıda sektörünün kalite yöneticileri katıldı. 
 




Kalite Atölyesi
Tüketici Trendleri Kalite Atölyesi hakkında bilgi veren Atölye Yöneticisi Tülay Kahraman, bu çalışmada katılımcılarla birlikte tüketici algısını yapılan her faaliyetin merkezine oturtan bir anlayışla kaliteyi yeniden gözden geçirmeyi amaçladıklarını belirtti. Kahraman, “Her gün binlerce farklı uyarana maruz kalan tüketicilerin isteklerini iyi analiz edebilen firmaların diğerlerinden bir adım önde olduğu gerçeğiyle, kalite ekiplerinin sorumlulukları ve firmaların risk ve fırsatlarına genel bir bakış sağlayan pratik çalışmalar atölyeye ayrı bir renk katmıştır. Katılımcıların yeni ürün tasarlama ve inovasyon sürecinde kendi rollerini bu mercek ile inceledikleri çalışma sürekli iyileştirmeyi tam kalbinden destekleyen bir araç olarak da etkin rol oynamıştır” dedi.
 
 

Yorumlar

Hiçbir yorum bulunamadı


Yeni yorum yaz