Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Gıda Sahteciliği Risk Analizi Eğitimi 5 Ağustos’ta yapılacak

Karma Grup tarafından organize edilen IFS-International Featured Standards/ Gıda Sahteciliği Risk Analizi Eğitimi, 5 Ağustos Pazartesi günü İstanbul’da Mercure Otel’de gerçekleştirilecek. 




Karma risk analizi eğitimiIFS Baş Denetçisi Selda Bayrakdar tarafından verilecek eğitimle katılımcılar, Gıda Sahteciliği Güvenlik Açıklıkları Risk Analizi ve Önleme Planı hazırlamaları için gerekli yetkinliğe ulaşabilecekler. Organizasyonun hemen başında Tarım ve Orman Bakanlığı Daire Başkanı Selman Ayaz, tağşişle mücadele konusunda bir konuşma yapacak. Eğitime ilişkin detaylar ise şunlar:
 
 
İçerik
Gıda Sahteciliğinin Geçmişi
Gıda Sahteciliğinin Yol Açtığı Risklerin Belirlenmesi
Risk Analizi Yapılması – Gıda Sahteciliği Güvenlik Açıklıkları Risk Analizi
Gıda Sahteciliği Önleme Planı
Gıda Sahteciliği Önleme Planının Sürdürülmesi
Gıda Sahteciliği ile İlgili IFS Denetimleri
Uygulamaya Yönelik Vaka Çalışmaları
 
Kazanımlar
Gıda sahteciliğinin geçmişi ve olası risklerin öğrenilmesi
Gıda sahteciliği  risklerinin güvenli bir şekilde belirlenmesi
Risk analizi yürütülmesi
Gıda sahteciliği önleme planı oluşturulmasının öğrenilmesi
Önleme planının güncel ve sürdürülebilir kılınmasının öğrenilmesi
IFS Food 6.1 standardının gerekliliklerinin denetçiler tarafından nasıl kontrol edildiğinin öğrenilmesi
 
Katılımcı Profili
Gıda endüstrisinde kalite güvence, satınalma, lojistik ve laboratuvar çalışanları,
Gıda endüstrisinde kalite yönetimi temsilcileri ve ilgili diğer kişiler
Eğitim sonu IFS sertifikası verilmektedir. 
 
Eğitim Süresi: 1 gün
 
Eğitim Tarihi: 5 Ağustos, 2019
 
Eğitmen: IFS Baş Denetçisi Selda BAYRAKDAR
 
Eğitim Yeri: Mercure OTEL
 
İletişim: 0216 906 00 40 /info@karmalt.com

Yorumlar

Hiçbir yorum bulunamadı


Yeni yorum yaz