Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Eker Market'ten yazın gelişine özel “yaz fırsatı paketi”

Yeni e-ticaret sitesi Eker Market’i tüketicilerle buluşturan Eker, online alışverişe özel fırsatlar sunuyor. Eker’in yazın gelişine özel hazırladığı yaz fırsatı paketinde, büyük ailelerin severek tükettiği lezzetler bir araya geliyor. 
 




Eker MarketTürkiye’yi 43 yıldır lezzet ve tazelik ile buluşturan Eker, online alışveriş sitesi Eker Market ile tüketicilere hizmet vermeye başladı. Eker ürünlerini fabrikadan taze taze tüketicilere ulaştıran Eker Market, sunduğu ayrıcalıklı fırsatlarla da dikkat çekiyor.
 
Online alışverişe özel yüzde 15 indirim
Eker Market’in “fırsat paketleri” bölümünde indirimli ürün paketleri Eker severlerle buluşuyor. Tüketicilere online alışverişin ayrıcalıklarını yaşatan bu özel paketler arasında “yaz fırsatı” paketi de yer alıyor. Yazın gelişine özel hazırlanan yaz paketinde, büyük ailelerin vazgeçilmez lezzetleri bir araya geliyor. 14 parça ürünün yer aldığı yaz paketi, yüzde 15 indirim fırsatıyla 117.90 TL yerine 100.20 TL'ye sunuluyor. Kaçırılmayacak bu fırsat, yaz boyunca Eker Market'te olacak.
 
En sevilen Eker lezzetleri bir arada
Eker’in yaz fırsatı paketinde şu ürünler yer alıyor: 1500ml Ayran, 1 kg Kaymaklı Tava Yoğurt, 400g Süzme Yoğurt, 600g Kaşar, 200g Kaymak, 200g Öbek Tereyağı, 500g Tam Yağlı Klasik Peynir, 1000ml Kefir ve 100g Profiterol 6'lı.
 
Ürünler fabrikadan en taze haliyle tüketicilerin kapısına geliyor
Tüketiciler Eker Market sayesinde, sevdikleri tüm Eker lezzetlerine aynı noktadan ulaşma fırsatını yakalıyor. Üst düzey hijyen ve sağlık koşullarında üretilen ürünler, doğrudan Eker Fabrikası’ndan soğuk zincir araçlarıyla, 4-6 derece sıcaklıkta korunarak, en taze haliyle tüketicilerin kapısına kadar geliyor. Eker’in dağıtım personeli, pandemi dönemine özel olarak, özel tulumlar giyerek, el dezenfektanı, eldiven ve maske kullanarak hizmet veriyor.