Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Kahve Dünyası Sınırsız Dondurma yarışması başlıyor

Kahve Dünyası’nın gelenekselleşen “Sınırsız Dondurma” yarışmasının altıncısı 1 - 30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Eylül ayı boyunca pazartesi, salı ve çarşamba günleri 17.00 - 19.00 saatleri arasında Kahve Dünyası misafirleri diledikleri kadar dondurma yemenin keyfini çıkarabilecek. Bir oturuşta en fazla dondurma yiyen bir kişi ise yılsonuna kadar sınırsız dondurma hediyesinin sahibi olacak.
 




Kahve Dünyası dondurma“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası’nın gelenekselleşen “Sınırsız Dondurma” yarışması bu yıl 1 - 30 Eylül tarihleri arasında altıncı kez gerçekleştiriyor. Dondurma sevenler Kahve Dünyası’nın lezzetiyle iddialı, katkı maddesi, tatlandırıcı ve koruyucu içermeyen ve el yapımı tarzında üretilen dondurmalarını Eylül ayı boyunca pazartesi, salı ve çarşamba günleri 17.00 - 19.00 saatleri sadece 22 TL ödeyerek yiyebiliyor. Yarışma süresince bir oturuşta en çok dondurmayı yiyen bir kişi ise yılsonuna kadar sınırsız dondurma hediyesi kazanıyor. Geçen yıl yarışmanın birincisi bir oturuşta 122 top dondurma yiyerek ödülün sahibi olmuştu.
 
“Sınırsız Dondurma, Kendini Durdurma” sloganıyla düzenlenen yarışma, belirtilen günlerde ve saatte, Türkiye genelindeki tüm Kahve Dünyası mağazalarında yapılan anonsla başlıyor. Masaya servislerde geçerli yarışmada, siparişini veren misafirlere, özel dondurma kabı içerisinde kendi seçtiği yedi top dondurma geliyor. Üstüne dökme stresi yaşamadan daha çok dondurma yemek isteyenler ise dondurma servis edilirken verilen özel önlüğü de kullanabiliyor. Daha çok dondurma yiyerek hem keyfi hem de ödül şansını artırmak isteyenler ise belirtilen sürenin sonuna kadar sipariş vermeye devam edebiliyor.
 
Kahve Dünyası’nın, katkı maddesi, renklendirici, tatlandırıcı ve koruyucu içermeyen dondurmaları, keçi sütü, tam yağlı Jersey inek sütü ve Kastamonu’nun dağlık bölgelerinde yetişen orkide bitkisinin köklerinden elde edilen özel salep kullanılarak el yapımı tarzında hazırlanıyor. Kahve Dünyası dondurmalarının lezzeti; Gaziantep’in Barak fıstığı, yöresinden temin edilen kuruyemişler ve mevsiminde toplanmış meyveler ve Kahve Dünyası’nın tadına doyulmaz çikolatasıyla tamamlanıyor. Kahve Dünyası’nın dondurma menüsünde bitter çikolatalı, sütlü çikolatalı, fıstıklı, bal badem karamelli, kaymaklı, damla sakızlı, kahveli, limonlu, çilekli ve vişneli lezzetler yer alıyor.