Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Tavuk Dünyası’nın lezzetlerini ‘Şeften İste’

Tavuk Dünyası, uzun zamandır beklenen paket servis hizmetini ‘Şeften İste’ ile başlattı.
 




Tavuk Dünyası Şeften İsteÖzgün konseptiyle farklı bir yemek ve restoran deneyimi sunan Tavuk Dünyası, bu deneyimi paket servis hizmeti olan ‘Şeften İste’ye de taşıyor ve paket serviste de kendi kulvarını yaratıyor. Tavuk Dünyası’nın, gizli reçetelerle hazırlanıp 12-14 saat marine edilerek ortaya çıkan ve kişiye özel tavalarda pişirilen akılalmaz lezzetlerinin tadına her yerde varmak isteyenler, Şeften İste ile 36 ildeki 100’den fazla restorandan sipariş verebiliyorlar.
 
Tavuk Dünyası müdavimleri favori tüm lezzetlerin kapılarına gelmesi için ister web, isterse de cep telefonu veya tabletten siparişlerini kolaylıkla verebiliyorlar. Web üzerinden siparişi tercih edenler www.tavukdunyasi.com adresini kullanabilirken; ‘benim tercihim telefonda sipariş’ diyenler ise Tavuk Dünyası ‘Şeften İste’ye 444 88 50 numarasından ulaşabiliyorlar.
 
Şeften İste paketlerinin konsepti de ‘özel’
Tavuk Dünyası, restoran, lezzet, sunum ve hizmetlerindeki kalite ve ayrıcalıklı konseptini, Şeften İste paketlerine de taşıdı ve siparişlerin adreslere en iyi şekilde teslim edilebilmesi için çok özel bir paket tasarımı yaptı.
 
Tıpkı uzun tabak konseptinde olduğu gibi; tavuk, makarna ile salatanın birbirine karışmadan, tüm tazelik ve lezzetini koruyacak şekilde hazırlanan üçlü paketler, istenirse makarna ve tavukların mikrodalga fırında ısıtılabilmesine olanak sağlayan ve salata bölümünden kolaylıkla ayrılabilen bir tasarımla üretildi.
 
“Ayrıcalığımızı, paket servisimiz olan ‘Şeften İste’de de gösteriyoruz”
Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu paket servisin aslında uzun zamandır gündemlerinde olduğunu söyledi: “Tavuk Dünyası olarak markamızı ayrıcalıklı kılan birçok özelliğimiz var. Uluslararası ödüllerle taçlandırılmış akılalmaz lezzetlerimizi uzun tabak konseptinde, misafirlerimizle kendilerini iyi hissettikleri konforlu ve şık bir restoran atmosferinde; üstelik uygun bir fiyat politikası ile buluşturuyoruz. Bize, sektörümüzde kendimize ait bir kulvar açan tüm bu özelliklerimizi Şeften İste ile paket servis hizmetlerimize de taşımak istedik. Bu kapsamda da misafirlerimize, paket servis siparişlerinde de, tıpkı kendilerini restoranlarımızda ağırlıyormuş gibi, ayrıcalıklı bir deneyim yaşatacak çok özenli bir çalışma yürüttük. Paket servis için hazırlıklarımız dahilindeki çalışmalarımız 2019 yılının başından beri devam ediyordu. Gerek paket servisin tasarımı, gerek ulaşılabilecek kanallar gibi birçok ayrıntı, çok özel olarak ve büyük bir titizlikle yürütüldü. 2012 yılından beri artarak devam eden müşteri memnuniyetimizin, Şeften İste ile paket servislerimizde de devam edeceğine inanıyoruz.”
 
Tavuk Dünyası 210’dan fazla restoranıyla 51 şehirde
Türkiye’nin farklı şehirlerinde hizmete açtığı restoranlarıyla birlikte, 51 şehirde 210’dan fazla lezzet noktasında, yılda ortalama 20 milyonu aşkın kişiye hizmet veriyor. Tavuk Dünyası paket servis hizmetlerinden yararlanmak isteyenler bu hizmeti alabilecekleri en yakın Tavuk Dünyası restoranlarını www.tavukdunyasi.com adresinden öğrenebilirler.