Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: cam ambalaj

Salçada koruyucu kullanma süresi yeniden düzenlendi



Salçalarda bakteri ve mikrop üremesini engelleyici katkı maddesi sorbik asit kullanımının yasaklanmasına yönelik sürenin başlaması ertelendi.
 

Şişecam’dan yeni yılda yeni yatırım kararı



Şişecam 480 milyon TL’lik yatırımla Türkiye’deki düzcam kapasitesini 1,9 milyon tona çıkaracak.

Cam en sağlıklı ambalajların başında geliyor



Doğru dolum teknikleriyle üretilen ve cam şişelerde muhafaza edilen gıda ürünlerinin hem tüketiciye hem de üreticiye fayda sağladığına dikkat çeken Gürallar Cam Ambalaj (GCA) Genel Müdürü Abdullah Gayret, “İçecek ve gıda kategorilerine hitap eden cam şişe ve kavanoz ürünlerimizin mekanik dayanımını koruyarak ağırlığını hafifletmek öncelikli hedefimiz olacak” diyor.