Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: erdinç yapan

Messan, spiral soğutma ve şoklama sistemleriyle unlu mamul üreticilerine kalite sunuyor



Spiral soğutma ve şoklama sistemlerinin a’dan z’ye üretimini yapan Türkiye’deki ilk ve tek firma olduklarını vurgulayan Messan Soğutma Genel Müdürü Erdinç Yapan, şoklama süresini en aza indirerek ürün kalitesini artıran MQF Messan spiral şoklama sistemlerinin hazır mantı, börek, pizza, milföy hamuru gibi donmuş uygulamalar için ideal olduğunu belirtiyor.

MOF Spiral Sistemleriyle unlu mamul üretiminde yüksek standart



Messan Soğutma’nın ürettiği MQF Spiral soğutma ve şoklama sistemleri, başta simit, pizza, börek, baklava ve kek türü ürünler olmak üzere birçok unlu mamul ürün gruplarında kaliteyi yükseltiyor.

Messan Soğutma yeni projelerle büyüyor


Yayın: 23-02-2016
Kategori: Gıda Makineleri

Soğutma sanayinin önemli halkalarından olan ön soğutma sistemleri, soğuk ve donmuş muhafaza cihazları, şoklama tesisleri, endüstriyel soğuk ve buzlu su sistemlerindeki kaliteli üretimiyle fark yaratan Messan Soğutma, güçlü projelerle yurtiçinde ve yurtdışında daha da büyümeyi hedefliyor.
 

Messan’dan gıda üretimine dost çözümler



Messan Soğutma, üretimini yaptığı MQF Spiral soğutma ve şoklama sistemleriyle, yoğun gıda üretimi yapan firmaların daha az alanda daha yüksek kapasitelerde el değmeden üretim gerçekleştirmesine olanak sağlıyor.

MESSAN’dan Yerli Malı spiral soğutucu sistemlerle ekonomiye destek



Son 5-6 yıldır dünya markası spiral bant firmalarıyla iş birliği yaparak, sadece uluslararası kalite standartlarında üretilen spiral bantları ithal ettiklerini, diğer tüm konstrüksiyon ve mekanik aksamlarını kendi tasarımlarıyla imal ederek Türkiye pazarına sunduklarını anlatan Messan Soğutma Genel Müdürü Erdinç Yapan, “Böylece dövizimizin yurt dışına gitmesine engel olduğumuz gibi küçük ve orta ölçekli yatırımcıların bu sistemlere sahip olmasını sağlıyoruz” diyor.