Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Gıda Etiketleme Mevzuatı Eğitimi 20 Aralık’ta İzmir’de yapılacak
Baharatçılar tek çatı altında toplandı
Kerevitaş ve Şok Marketler BIST Sürdürülebilirlik Endeksi’nde
Endüstriyel tartım çözümlerinizin iş ortağı Baykon’dan yeni tartım terminali BX65
Alerjen Yönetimi Eğitimi 23 Kasım'da yapılacak
ANT TEKNİK 20. kuruluş yıldönümünü çalışanlarıyla kutladı
Can Demir: GLADER’in hedefi gıdada üretici ve tüketici memnuniyetini sağlamak
Avrupa’nın peynir ustası Président Türkiye pazarında
Gıda sanayicileri laboratuvarları yatırım kalemi olarak görüyor
Barentz’in temel hedefi müşterilerine kaliteli gıda bileşeni çözümleri sunmak
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: fonksiyonellik
Etiketler: fonksiyonellik
Fonksiyonel meyve suyu pazarındaki yeni eğilimler
Yayın:
23-04-2018
Kategori:
Gıda Teknolojisi Makaleleri
Etiketler:
fonksiyonellik
gamze toydemir
meyve suyu
prof. dr. dilek boyacıoğlu
Yrd. Doç. Dr. Gamze Toydemir* ve Prof. Dr. Dilek Boyacıoğlu**
* Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
** SBS Bilimsel Bio Çözümler A.Ş.
İçeceklerde günümüzün trendleri
Yayın:
27-04-2018
Kategori:
Meyvesuyu & Meşrubat
Etiketler:
amerika
aromsa
avrupa
fonksiyonellik
meyve suyu
tüketim
zeynep meşhur
Zeynep Meşhur
Aromsa A.Ş. İçecek AR-GE ve Uygulama Laboratuvarı Şefi
Çikolata ve şekerleme sektörüne genel bakış
Yayın:
27-08-2018
Kategori:
Çikolata ve Şekerli Mamuller
Etiketler:
aromsa
çikolata
dilek altay
fonksiyonellik
sağlık
şekerleme
teknik satış müdürü
Dilek ALTAY
Aromsa A.Ş. Teknik Satış Müdürü
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı