Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: kongre

Biyoaktif bileşenler ve doğal katkılar masaya yatırılıyor



Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi 28 Kasım 2016 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Arı 3 Teknokent’te gerçekleştirilecek.

Türkiye et tüketiminde ‘kanatlanacak’



4. Uluslararası Beyaz Et Kongresi’nde konuşan BESD-BİR Başkanı Dr.Sait Koca, “2025 yılında Türkiye’nin et tüketiminin 32,9 kg kanatlı eti ile birlikte toplam 48,7 kg’ye yükselmesini hedefliyoruz. Böylelikle, yakın gelecekte Dünya ortalaması olan 43,9 kg kişi başı et tüketimini geçmek ve daha sonraki yıllarda gelişmiş ülkeler seviyesine ulaşmak hedefimizdir” dedi.
 

Gıda Güvenliği Kongresi 3-4 Mayıs’ta İstanbul’da yapılacak



Gıda Güvenliği Derneği tarafından 3 - 4 Mayıs 2018 tarihleri arasında İstanbul Grand Cevahir Hotel Kongre Merkezi’nde 6.'sı düzenlenecek olan Gıda Güvenliği Kongresi için tüm hazırlıklar tamamlanarak geriye sayım başladı.