Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: mehmet çalıcıoğlu

Gıda güvenliğinde dünyada ve Türkiye'de “kabuk değişimi”



İnsan neslinin devamı için yeterli gıda üretimi ve muhafazası tarih boyunca insanlar için hep öncelikli bir konu olmuştur. İnsanoğlunun bu uğurda sarf ettiği çabaları tarihsel gelişim süreci içerisinde değerlendirdiğimizde karşımıza daha çok üretmek (quatity), daha kaliteli üretmek (quality), ve daha güvenli üretmek (safety) olarak özetleyebileceğimiz evrimsel bir gelişim motifi çıkar. 

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik: Yılda 1,3 milyar ton gıda israf ediliyor


Yayın: 12-01-2018
Kategori: Gıda

Düzenleyici kuruluşlar, bakanlıklar ve yerel yönetimlerden temsilciler Gıda Atık ve Kayıp Stratejik Yol Haritası: Üst Düzey İstişare Toplantısında bir araya gelerek gıda atık ve kayıplarının gıda sektörü üzerindeki etkilerini masaya yatırdı.
 

Çin kentinde bir kabus



Necdet Buzbaş
TÜGİS Yönetim Kurulu Başkanı