Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: messan

Messan fark yaratıyor



Messan Soğutma geliştirdiği hızlı ön soğutma ve hızlı şoklama sistemleriyle unlu mamullerden et ve balık üreticilerine kadar üretiminde ve depolanmasında soğutma ihtiyacı olan her türlü firmaya çözümler sunuyor. Soğuk depo yatırımlarında müşterilerine soğutucu cihaz, panel ve soğuk depo kapıları üçlüsünü bir arada ürettiklerini belirten Messan Soğutma’nın sahibi Erdinç Yapan, “Bu özelliğimiz bizi rakiplerimizden ayıran en önemli faktördür” diyor.


Messan, spiral soğutma ve şoklama sistemleriyle unlu mamul üreticilerine kalite sunuyor



Spiral soğutma ve şoklama sistemlerinin a’dan z’ye üretimini yapan Türkiye’deki ilk ve tek firma olduklarını vurgulayan Messan Soğutma Genel Müdürü Erdinç Yapan, şoklama süresini en aza indirerek ürün kalitesini artıran MQF Messan spiral şoklama sistemlerinin hazır mantı, börek, pizza, milföy hamuru gibi donmuş uygulamalar için ideal olduğunu belirtiyor.

MOF Spiral Sistemleriyle unlu mamul üretiminde yüksek standart



Messan Soğutma’nın ürettiği MQF Spiral soğutma ve şoklama sistemleri, başta simit, pizza, börek, baklava ve kek türü ürünler olmak üzere birçok unlu mamul ürün gruplarında kaliteyi yükseltiyor.

Messan’dan gıda üretimine dost çözümler



Messan Soğutma, üretimini yaptığı MQF Spiral soğutma ve şoklama sistemleriyle, yoğun gıda üretimi yapan firmaların daha az alanda daha yüksek kapasitelerde el değmeden üretim gerçekleştirmesine olanak sağlıyor.