Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: necmettin ceylan

Türkiye et tüketiminde ‘kanatlanacak’



4. Uluslararası Beyaz Et Kongresi’nde konuşan BESD-BİR Başkanı Dr.Sait Koca, “2025 yılında Türkiye’nin et tüketiminin 32,9 kg kanatlı eti ile birlikte toplam 48,7 kg’ye yükselmesini hedefliyoruz. Böylelikle, yakın gelecekte Dünya ortalaması olan 43,9 kg kişi başı et tüketimini geçmek ve daha sonraki yıllarda gelişmiş ülkeler seviyesine ulaşmak hedefimizdir” dedi.
 

5. Uluslararası Beyaz Et Kongresi Antalya’da yapılacak



Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği (BESD-BİR) tarafından iki yılda bir düzenlenen 5. Uluslararası Beyaz Et Kongresi 24-28 Nisan 2019 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak. Beyaz et sektöründe uluslararası katılımla gerçekleşen tek ve en büyük kongre olan organizasyona; dünyanın pek çok ülkesinden ve Türkiye’den çok sayıda önemli bilim insanı, uzman ve sektör paydaşları katılacak.