Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: raf ömrü

Alphamalt Fresh ile uzun ömürlü ekmekler



Un işlemeciliği alanında uzman şirketlerden biri olan Mühlenchemie, ekmeğin içini yumuşak ve elastik tutan yeni bir enzim preparatı geliştirdi. Bu inovatif ürün sayesinde bayatlamış unlu mamullerin iadeleri azalırken, büyük çaplı fırıncılık işletmelerindeki kârlılık artıyor. 
 

Gıda ambalajları akıllanacak


Yayın: 12-07-2016

TÜBİTAK, sanayi kuruluşlarının, iç tüketim ve ihracata yönelik akıllı ve aktif ambalajların geliştirilmesini hedefleyen Ar-Ge faaliyetlerini destekleyecek.
 

Oluklu mukavva kutular meyvelerin ömrünü 3 gün uzatıyor



İtalya’da yapılan bir araştırma, oluklu mukavva kutularda paketlenen meyvelerin raf ömrünün, tekrar kullanılabilir plastik kasalarda paketlenen meyvelere göre 3 gün daha uzadığını ortaya koydu.