Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: sadık çelik

Yumurtacılık sektöründe son durum



Türkiye, 1950’den bu yana köyden kente göçle birlikte tarımdan sanayi toplumuna geçme çabaları içerisindedir.


Çiğ sütte yaşanan sorunlar



İnsan beslenmesinde stratejik bir öneme sahip olan süt, yapısındaki yüksek protein ve mineraller nedeniyle patojenlerin üremesine de ayrıca çok elverişli bir yapı oluşturuyor.

 

Keyveni her öğünde 20 binden fazla insanı doyuruyor


Yayın: 15-01-2013
Kategori: Gıda

Modern ve geleneksel yöntemlerle ürettiği yemekleri butik bir lezzet anlayışıyla 28 yıldan bu yana Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarına sunan Keyveni, her öğünde 20 binden fazla kişiyi doyuruyor. Bugün itibariyle yaklaşık 200 noktaya ulaştıklarını belirten Mis - Keyveni Kurumsal Hazır Yemek Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Çelik, 2012’yi %20’lik büyümeyle kapattıklarını söyledi.


Sağlıksız yaşamın ilk adımı: Beyaz Ekmek



Sadık Çelik - Yönetim Kurulu Başkanı, Keyveni Kurumsal Hazır Yemek

Ette yaşanan sağlıksızlıklar ve gıda hileleri



Sadık Çelik - Yönetim Kurulu Başkanı, Keyveni Kurumsal Hazır Yemek

Türkiye’de unlu mamul sektörüne genel bakış


Yayın: 16-04-2015
Kategori: Gıda

Sadık Çelik / Keyveni Hazır Yemek Yönetim Kurulu Başkanı 

KIRMIZI ET ve GELİŞMİŞLİK


Yayın: 24-11-2015
Kategori: Kırmızı Et
Etiketler: et keyveni sadık çelik

Sadık Çelik / Keyveni Hazır Yemek Yönetim Kurulu Başkanı 

Geçmişten günümüze pastacılık


Yayın: 18-02-2016

Sadık Çelik
Yönetim Kurulu Başkanı
Keyveni Hazır Yemek

Ambalaj gıda üreticisinin hayatını kolaylaştırıyor



Keyveni Hazır Yemek Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Çelik ile ambalajın gıda sanayi açısından önemini konuştuk. 

4. Sanayi Devriminin yemek sektöründeki yeri ve önemi ne olacak?



Sadık Çelik
Keyveni Kurumsal Hazır Yemek Yönetim Kurulu Başkanı