Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: sanayi

Gıda sanayi sosyal inovasyonu ürüne yansıtmalı



Genetik yatkınlık olsa bile diyet, fizik aktivite ve psikososyal fenomenler gibi obezitenin ortaya çıkıp çıkmayacağını belirleyen pek çok çevresel faktörün bulunduğunu belirten Prof. Dr. Nezih Hekim, yeni ve sağlıklı gıda üretim yollarının geliştirilmesinin önemine dikkat çekerek, sosyal inovasyonun ürüne yansıtılması gerektiğini vurguladı. 
 

Meyve suyu sanayinde cirosal bazda artışlar devam etti



B. İlker Güney
Yönetim Kurulu Başkanı
Meyve Suyu Endüstrisi Derneği - MEYED 
 

Makarnada iç tüketim rekoru kırıldı



Türkiye'de, kişi başına makarna tüketiminin 7,4 kilodan 8,5 kiloya çıktığı, bu rakamın tüm zamanların en yüksek değeri olduğu belirtildi.

4. Sanayi Devriminin yemek sektöründeki yeri ve önemi ne olacak?



Sadık Çelik
Keyveni Kurumsal Hazır Yemek Yönetim Kurulu Başkanı

Çin kentinde bir kabus



Necdet Buzbaş
TÜGİS Yönetim Kurulu Başkanı