Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: tehlike analizi

HACCP Tehlike Analizi Kritik Kontrol Noktaları Eğitimi 27-28 Aralık’ta yapılacak



HACCP Tehlike Analizi Kritik Kontrol Noktaları Eğitimi’nde gıda işletmelerinde mevcut olan fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik tehlikelerin ortadan kaldırılması ya da kabul edilebilir seviyelere indirilmesi amacıyla gıda güvenliği yönetim sisteminin temel prensipleri katılımcılarla paylaşılacak.

HACCP Tehlike Analizi Kritik Kontrol Noktaları Eğitimi İzmir'de yapılacak



HACCP Tehlike Analizi Kritik Kontrol Noktaları Eğitimi’nde gıda işletmelerinde mevcut olan fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik tehlikelerin ortadan kaldırılması ya da kabul edilebilir seviyelere indirilmesi amacıyla gıda güvenliği yönetim sisteminin temel prensipleri katılımcılarla paylaşılacak.
 

Karma Grup’tan HACCP Eğitimi



Karma Grup, 9-10 Nisan tarihlerinde Bursa’da HACCP Tehlike Analizi Kritik Kontrol Noktaları Eğitimi gerçekleştiriyor.

Gıdanın profesyonellerine HACCP Tehlike Analizi Kritik Kontrol Noktaları Eğitimi



2 gün sürecek eğitime gıda ve içecek üretim sektöründe gıda güvenliği yönetimi alanında halen görev yapmakta olan veya yapmayı amaçlayan ilgili meslek sahipleri, HACCP konusunda temel bilgi almak, bilgilerini güncellemek ve uygulamalar yapmak isteyen gıda sektörü çalışanları ve yöneticileri, gıda üreticileri katılabilecek.