Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: trendler

Ambalajda 2016 trendleri


Yayın: 15-02-2016

Esin Pala
Solutions Istanbul Ajans Başkanı 
www.solutionsistanbul.com
 

Şekerlemeye rağbet arttıkça ekipmana gereksinim büyüyor



Şekerleme endüstrisi, çok sayıda etkin oyuncusuyla tüm dünyada son derece gelişmiş bir sektörel yapı oluşturuyor. Şekerleme ürünleri, makul fiyatlı lüks ürünler olarak algılandığı için ekonomik sıkıntı zamanlarında bile doğası gereği rağbet görmeye devam ediyor. 

Gıda sektöründe tüketici trendleri Kalite Atölyesi'nde masaya yatırıldı



Karma Grup tarafından 25 Ocak Cuma günü organize edilen Tüketici Trendleri Kalite Atölyesi’ne gıda sektörünün kalite yöneticileri katıldı. 
 

Ekmek, unlu mamuller ve pastacılıkta 2019 trendleri



Avrupa ve ABD’de sektörel trend araştırmaları her yılın başlarında ilgili sektör kuruluşları tarafından hazırlanıp yayımlanır. Unlu mamuller ve pastacılık alanlarını konu alan son analizleri de dosya konumuz kapsamında sizler için derledik. “British Baker”, “Mintel”, “The Bread Barometer” gibi kaynaklarda yer alan değerlendirmelere göre 2019, sebzeli ekmeklerin ve etnik lezzetlerin yılı olacak. 
 

Meyve suyu, sağlık ve 2020 trendleri



Ceyda Çelik
Aromsa Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü
 

Meyve sularında yeni üretim trendleri



Dilek Kaya Sarıgül - Döhler Türkiye Uygulama Laboratuvarları Müdürü &
Mert Alkış - Döhler Türkiye Satış Müdürü
 

Süt ve süt ürünlerinde trendler



Dilek Altay
Aromsa Teknik Satış Müdürü