Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: yeni şube

Maysa Gıda’dan Tire’ye yeni şube



Maysa Gıda, süt üretimiyle sütün başkenti pozisyonunda olan İzmir’in Tire Organize Sanayi Bölgesi’ndeki şube açılışı ile yeni yatırımını gerçekleştirdi. 

Kasap Döner hamburgerin anavatanına giriyor



 
Yurtiçi ve yurtdışındaki şubelerinin sayısını yıl sonuna kadar 65’e çıkarmaya hazırlanan Kasap Döner, yıl sonuna kadar "hamburgerin anavatanı” olarak bilinen ABD’nin New York şehrinde şube açacak

Koska’dan mağazalaşma atağı



Helvadan lokuma, reçelden çikolataya, baklavadan pasta ve unlu mamullere kadar 300’ü aşkın ürünü tüketicileriyle buluşturan Koska Helvacısı – Mahir Gıda, bir yandan alternatif lezzetler geliştirirken, diğer taraftan mağaza sayısını artırıyor. Firmanın Yönetim Kurulu Üyesi & AR-GE ve Üretim Yöneticisi Adil Dindar ile bugünkü çalışmalarını ve projelerini konuştuk.