Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Zeytin ve zeytinyağı ihracatında hedef 1,5 milyar dolar
Özsüt’ten online sipariş sistemi
Bahçıvan Peynir yeni web sitesinde
Dardanel, yurt dışı satın alma fırsatlarını değerlendiriyor
Teksüt’ten İzmir’e bölge müdürlüğü
Yıkanan et tüketici sağlığını tehdit ediyor
Pandemiden etkilenen yeme-içme sektörüne Visa’dan kapsamlı destek
Ak Gıda, AB ülkelerine labne ve taze peynir ihracatı onayı aldı
Ayçiçek yağı, yumurta, tavuk, bebek maması fiyatlarında denetimler artırıldı
Rusya'ya Türk domates ihracatında kota 50 bin ton arttırıldı
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: british medical journal
Etiketler: british medical journal
Bal antibiyotikten daha etkili
Yayın:
26-08-2020
Kategori:
Çikolata ve Şekerli Mamuller
Etiketler:
ahmet bağran aksoy
antibiyotik
bal
british medical journal
gurme
hastalık
oxford üniversitesi
solunum yolu
Dünyanın en saygın üniversitelerinden biri olarak kabul edilen Oxford tarafından yapılan çalışmaya göre, bir kaşık bal, piyasada bulunan tüm antibiyotiklerden çok daha fazla fayda sağlıyor.
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı