Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: celal toprak

Obezite ile mücadele bakliyat tüketiminden geçiyor



Arbel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan, obeziteyle mücadelede bakliyat tüketiminin çok önemli olduğunu söyledi. 
 

Anadolu Propolisi pandemide kalkan oldu



Bugüne kadar yapılan en geniş katılımlı arı ve arı ürünleri toplantısında konuşan bütün uzmanlar Anadolu Propolisi’nin bağışıklık sistemine katkısına dikkat çekti ve pandemi sürecindeki pozitif etkisini dile getirdi.
 

Evde kalmak tüketim alışkanlığımızı değiştirdi



CNR Food İstanbul Fuarı, bu yıl etkinlikleriyle de dikkatleri üzerine çekti. ‘Pandemide Markalaşma’ konusunun ele alındığı panelde, pandemi sürecinde evinde kalan insanların tüketim alışkanlıklarının değiştiği belirtilirken, bu süreçte ağırlıklı olarak markalı ürünlerin tercih edildiğine dikkat çekildi. Markalı ürünlere olan yoğun ilgi patent başvuru sayısını rekor bir seviyeye taşırken, geçen yıl 110 bin adet olan patent başvuru sayısının bu yıl 160 bine ulaşacağı vurgulandı.
 

Resimleriyle arılara hayat oldular



Düzce Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi (DAGEM) tarafından; Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü, Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği (TAB), Apiterapi Derneği katkıları ve BEE’O Propolis sponsorluğuyla Dünya Arı Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Arı Varsa Hayat Var!” temalı ulusal ölçekli resim yarışmasında dereceye girenler belli oldu.