Etiketler: irfan demiryol
Ayın Toplantısı: Gıdada yeni stratejilere ihtiyaç var
Dergimizin Bilimsel Yayın Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Pala’nın gerçekleştirdiği Ayın Toplantısı’nda, gıda sanayinde yeni yaklaşımların ortaya konularak, en kısa sürede hayata geçirilmesi vurgulandı.
Gıda katkı maddeleri ve yeni yaklaşımlar
Dr. İrfan Demiryol
Türkiye Gıda Sanayi İşverenleri Sendikası (TÜGİS) Danışmanı
Güçlü gıda sektörü için güçlü lojistik
Bu yıl ikincisi düzenlenen Ekonomi ve Lojistik Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen “Gıda ve Soğuk Zincir Lojistiği Paneli”nde gıda ve lojistik sektörleri arasındaki ilişki masaya yatırıldı.
Kişi başına 4,6 kg çikolata ve şekerli ürün tüketiyoruz
Türkiye’de kişi başına 3.1 kg çikolata ve 1.5 kg şekerleme tüketilirken, tüketiciler en çok sütlü çikolatayı tercih ediyor. Son yıllarda bitter çikolataya olan talepte de artış söz konusu.