Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: meltem kaptan

DENGEMIX dondurma üreticilerine profesyonel çözüm ortaklığı sunuyor



Dondurma endüstrisinin ihtiyaç duyduğu kıvam verici stabilizatör karışımları üreterek bu alanda dışa bağımlılığı azaltmak hedefiyle yola çıkan Dengemix, 5 ana grupta 15 farklı ürün çeşidini sektör profesyonellerinin kullanımına sunuyor. Dengemix’in kuruluş sürecini, çalışmalarını ve hedeflerini konuşmak için bir araya geldiğimiz firmanın Kurucu Yöneticisi Meltem Kaptan, Türk damak tadı ve kalite anlayışına uygun yerli stabilizatör karışımlar geliştirerek, dondurma üreticilerinin istediği kıvam ve yapıda ürün üretmelerine yardımcı olmayı amaçladıklarını söylüyor.
 
Röportaj: Özgür Çilek / Gıda Teknolojisi Dergisi