Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Kervan Gıda Avrupa’da güçleniyor
Türkiye'den Çin’e kuru meyve ihracatı yüzde 21 arttı
Bal uzmanı Ahmet Bağran Aksoy’dan arıların hayranlık uyandıran dünyası
Türkiye-Birleşik Krallık STA’sı ticari ilişkileri nasıl şekillendirecek?
2021 şirketlerin yüzde 70’i için dijitalleşme yılı olacak
Balparmak’ın yurt dışı hedefi APİTERA markasıyla büyümek
Mikotoksinler gıda maddelerindeki gizli tehlike: "Fazla tüketilmesi kansere yol açabilir"
PepsiCo’dan 2040 yılına kadar net-sıfır emisyon sözü
Migros’tan Türkiye’nin dört bir yanına hızlı pizza servisi
Mondelēz International Türkiye’den 2021’de rekor seviyede ilk ihracat
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: prof. dr. zeynep b. güze
Etiketler: prof. dr. zeynep b. güze
Sirke üretimi ve bazı fonksiyonel özellikleri
Yayın:
29-10-2012
Kategori:
Meyvesuyu Bilimsel
Etiketler:
dr. h. nilgün budak
makale
prof. dr. zeynep b. güze
sirke
sirke üretimi
Dr. H. Nilgün BUDAK ve Prof. Dr. Zeynep B. GÜZEL- SEYDİM
Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü ISPARTA
nilgun@sdu.edu.tr
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı